„Redmi Note 13“ serijos telefonai debiutavo Indijos rinkoje: po pristatymo aiškėja, kuo šie įrenginiai nustebins europiečius ir kiek jie gali kainuoti

Tomas Eidukevičius

2024-01-05, 07:45

0 komentarų

Kiekvieną rudenį „Redmi“ atstovai pristato naujus „Redmi Note“ serijos išmaniuosius telefonus, o ne išimtis ir šiemet. Rugsėjo pabaigoje kompanijos vadovai pademonstravo naujuosius „Redmi Note 13“ serijos modelius.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Redmi Note 13“ serijos telefonai debiutavo Indijos rinkoje: po pristatymo aiškėja, kuo šie įrenginiai nustebins europiečius ir kiek jie gali kainuoti

Dukterinės „Xiaomi“ pristatymas praėjusių metų rudenį įvyko Kinijos rinkoje ir europiečiams jie yra neprieinami iki šiol. „Redmi“ atstovai patvirtino, jog naujieji „Redmi Note 13“ serijos išmanieji telefonai Europoje debiutuos jau sausio 15 dieną. Pristatymo metu turėtų būti pademonstruoti trys modeliai – tai „Redmi Note 13“, ‚Redmi Note 13 Pro“ ir „Redmi Note 13 Pro+“.

Dabar šie išmanieji telefonai buvo pristatyti Indijos rinkoje, kas leidžia pažvelgti į skirtumus, lyginant su Kinijos rinkoje debiutavusiais „Redmi Note 13“ serijos modeliais. O jų yra tik vienas – išmanieji pirkėjus pasieks su jau įdiegta „HyperOS“ vartotojo sąsaja, kuri pakeitė anksčiau naudotą MIUI.

Tikėtina, kad analogiškas sprendimas bus priimtas ir Europoje, o daugiau pasikeitimų „Redmi Note 13“ serijoje veikiausiai ir nebus. Pigiausias „Redmi Note 13“ modelis Indijos rinkoje parduodamas nuo 230 eurų, panaši kaina turėtų būti taikoma ir Europoje, kuomet Kinijoje analogiškas variantas kainuoja nuo 137 eurų.

Priminsime, jog naujasis „Redmi Note 13“ bus aprūpintas 6,67 colių įstrižainės AMOLED ekranu. Čia naudojama panelė su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu, o maksimalus ryškumas siekia 1 000 nitų. Viršutinėje ekrano dalyje rasime nedidelį apskritimą, kur įmontuota 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Išmanusis telefonas veiks su „MediaTek Dimensity 6080“ procesoriumi bei pasiūlys keletą skirtingų atmintinių. „Redmi Note 13“ bus prieinamas su 6 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties, o taip pat ir 8 GB RAM bei 128 GB, 8 GB ir 256 GB atminties, o brangiausias modelis pasiūlys 12 GB operatyviosios ir 256 GB vidinės atminties.

„Redmi Note 13“ nugarėlėje rasime dvi kameras, o pagrindinė jų turės 100 MP raiškos vaizdo jutiklį. Antroji kamera – 2 MP gylio sensorius. Skelbiama, jog šio įrenginio veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 33W greituoju įkrovimu.

Kalbant apie „Pro“ modelį, pastarasis turės 6,67 colių įstrižainės ekraną su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Čia naudojama AMOLED panelė turės ir integruotą pirštų antspaudų jutiklį. Išmanusis veiks su „Qualcomm Snapdragon 7s Gen 2“ procesoriumi.

Skelbiama, jog išmaniojo telefono nugarėlėje rasime tris kameras, o pagrindinė jų turės 200 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą objektyvą. Greta rasime 8 MP plataus kampo kamerą, o taip pat ir 2 MP makro sensorių. Priekinėje „Redmi Note 13 Pro“ dalyje – 16 MP asmenukių kamera.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas