„Redmi“ pristato dar vieną išmanųjį telefoną: debiutavo „Snapdragon 4 Gen 2 AE“ procesoriumi aprūpintas modelis, kuris kainuos vos 155 eurus

Lukas Snarskis

2024-07-09, 19:55

0 komentarų

Kinijos kompanija „Xiaomi“, kartu su savo dukterinėmis bendrovėms, kasmet pristato daugybę išmaniųjų telefonų. Bene populiariausi yra tie, kurie pažymėti „Redmi“ prekiniu ženklu, o dabar bendrovė turi ir dar vieną naują įrenginį.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
„Redmi“ pristato dar vieną išmanųjį telefoną: debiutavo „Snapdragon 4 Gen 2 AE“ procesoriumi aprūpintas modelis, kuris kainuos vos 155 eurus

Dukterinė „XiaomI“ bendrovė dar praėjusio mėnesio pradžioje pristatė „Redmi 13 4G“ išmanųjį telefoną, o dabar debiutuoja ir dar vienas šios linijos įrenginys. Oficialiai pristatytas naujasis „Redmi 13 5G“, kuris yra labai panašus į savo pirmtaką.

Esminis skirtumas tarp 4G ir 5G variantų yra tas, jog naujasis modelis veikia su „Qualcomm Snapdragon 4 Gen 2 AE“ procesoriumi ir turi iki 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties. Pastarąją galima praplėsti atminties kortele iki 1 TB.

„Redmi 13 5G“ naudos 6,79 colių įstrižainės IPS LCD ekraną su Full HD+ raiška ir 90 Hz atsinaujinimo dažniu. Viršutinėje ekrano dalyje rasime ir nedidelį apskritimą, kur rasime 13 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą asmenukių kamerą.

Išmaniojo telefono veikimą palaikys 5 030 mAh talpos baterija su 33W įkrovimo galimybe. „Redmi 13 5G“ nugarėlėje rasime 108 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o greta jos – ir 2 MP makro objektyvas.

Naujausias „Redmi“ modelis taip pat turės šoninėje briaunoje įmontuotą pirštų antspaudų jutiklį, o pirkėjus šis telefonas pasieks su „Android 14“ operacinės sistemos versija ir „HyperOS“ vartotojo sąsaja. Išmanusis bus siūlomas mėlynos, juodos ir rožinės spalvų.

Pranešama, jog pigiausias „Redmi 13 5G“ variantas kainuos nuo 155 eurų, o už tai gausite modelį su 6 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB vidinės atminties. Oficiali prekyba prasideda jau liepos 12 dieną, tačiau kol kas jis bus prieinamas tik Indijos rinkoje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas