„Redmi“ ruošiasi naujo pigaus telefono pristatymui: jau netrukus turėtų debiutuoti nė 100 eurų nekainuosiantis modelis

Tomas Eidukevičius

2024-01-18, 16:36

0 komentarų

Kinijos kompanija „Xiaomi“, kartu su savo dukterinėmis bendrovėms, kasmet pristato daugybę išmaniųjų telefonų. Bene populiariausi yra tie, kurie pažymėti „Redmi“ prekiniu ženklu, o gamintojas dabar ruošia dar vieną itin pigų įrenginį.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Redmi“ ruošiasi naujo pigaus telefono pristatymui: jau netrukus turėtų debiutuoti nė 100 eurų nekainuosiantis modelis

„Xiaomi“ dukterinė bendrovė „Redmi“ jau netrukus turėtų pristatyti „Redmi A3“ išmanųjį telefoną, kuris turėtų sudominti tuos, kurie ieško nebrangaus įrenginio. Nors oficiali išleidimo data nėra žinoma, tačiau pristatymas turėtų įvykti artimiausiu metu, o tai sufleruoja ir neseniai gauti įvairūs sertifikatai.

Praėjusiais metais pristatytas „Redmi A2“ debiutavo kovo mėnesį, todėl tikimasi, kad ir naujesnės kartos modelis bus pristatytas panašiu metu. Deja, kol kas nėra žinoma kokiomis savybėmis galėtų pasižymėti naujasis „Redmi A3“. Tikėtina, jog išmanusis telefonas pasiūlys nežymius atnaujinimus, lyginant su pernai debiutavusiu variantu.

Priminsime, jog praėjusių metų kovą pristatytas nebrangus „Redmi“ įrenginys turi 6,52 colių įstrižainės LCD ekraną su HD+ raiška, o taip pat ir vandens lašo formos išpjova, kur bus įmontuota 5 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

„Redmi A2“ nugarėlėje įmontuota 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o čia taip pat rasime ir 0.8 MP raiškos sensorių, kuris veikiausiai bus skirtas portretams. Išmanusis telefonas veikia su „MediaTek Helio G36“ procesoriumi, o taip pat turi 2 GB operatyviosios (RAM) bei 32 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti atminties kortele.

„Redmi“ šį išmanųjį telefoną aprūpino 5 000 mAh talpos baterija su 10W įkrovimu. Deja, tačiau čia nėra USB-C įkrovimo lizdo, mat gamintojas nusprendė panaudoti senesnės kartos jungtį. „A2“ modelis veikia su „Android 13 Go“ operacinės sistemos versija, kuri reikalauja mažiau resursų bei pasižymi kiek supaprastintu funkcionalumu, siekiant užtikrinti sklandų veikimą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas