Rudenį pasirodantys pigiausi „Apple“ telefonai sulauks svarbių atnaujinimų: pasiūlys spartesnį „Wi-Fi“ standartą bei turės daugiau atminties nei anksčiau

Tomas Eidukevičius

2024-01-18, 10:31

0 komentarų

JAV technologija bendrovė „Apple“ dar visai neseniai pristatė naujuosius „iPhone 15“ serijos išmaniuosius telefonus. Vos tik pasirodžius šiems įrenginiams – pasirodė įvairiausių kalbų apie 2024 metų pabaigoje debiutuosiančius „iPhone 16“ modelius.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Rudenį pasirodantys pigiausi „Apple“ telefonai sulauks svarbių atnaujinimų: pasiūlys spartesnį „Wi-Fi“ standartą bei turės daugiau atminties nei anksčiau

Internete jau kuris laikas kalbama apie „iPhone 16“ serijos išmaniuosius telefonus, o taip pat pasirodo ir įvairiausių pranešimų ir apie „iPhone 17“ modelius, kurie debiutuos tik 2025 metais. Neseniai pasirodė ir pranešimų apie šių metų rudenį debiutuosiančius „iPhone 16“ ir „iPhone 16 Plus“ įrenginius.

Remiantis naujausia informacija, naujausi „Apple“ išmanieji telefonai turės 8 GB operatyviosios (RAM) atminties, kas yra ganėtinai ženklus atnaujinimas. Palyginimui, praėjusiais metais išleisti „iPhone 15“ ir „iPhone 15 Plus“ turi tik 6 GB atminties. Negana, naujieji modeliai palaikys ir greitesnį „Wi-Fi 6E“ standartą.

Verta pastebėti, kad tai ne vieninteliai pasikeitimai, kurie gali pasiekti rudenį pasirodančius „Apple“ produktus. Anksčiau buvo skelbiama, jog „iPhone 16 Pro“ pasiūlys didžiulius kamerų atnaujinimus. Išmanusis telefonas turėtų gauti tetraprismę priartinimo kamerą, kuri šiuo metu naudojama „iPhone 15 Pro Max“. Atnaujinimo sulauks ir plataus kampo kamera.

„iPhone 16 Pro“ modelis turėtų būti aprūpintas 48 MP plataus kampo kamerą su 1/2.55 colio sensoriumi, kuris pakeis iki šiol naudotą 12 MP objektyvą. Tiesa, nors ši kamera ir sulauks atnaujinimo, tačiau vartotojų telefonuose vis tiek bus išsaugomos 12 MP raiškos nuotraukos.

Neoficialiais duomenimis, „iPhone 16 Pro“ turės 6,27 colių įstrižainės ekraną, o šio modelio matmenys turėtų būti 149,6 x 71,45 x 8,25 mm, o jo svoris - 194 gramai. „iPhone 16 Pro Max“ veikiausiai bus aprūpintas 6,85 colių įstrižainės ekranu, matmenys sieks 163 x 77,58 x 8,25 mm, o svoris - 225 gramai.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas