Rugpjūčio mėnesį turėtų įvykti „Huawei“ naujienų pristatymas: laukiama „nova 13“ serijos debiuto bei keletos naujų planšetinių kompiuterių

Lukas Snarskis

2024-07-12, 16:35 (atnaujinta 2024-07-12, 23:36)

0 komentarų

Kinijos technologijų milžinė „Huawei“ dar ne taip seniai pristatė „nova 12“ serijos išmaniuosius telefonus, o kai kurie iš jų yra prieinami ir tarptautinėje rinkoje. Dabar gamintojas ruošiasi ir dar vienam dideliam pristatymo renginiui.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Rugpjūčio mėnesį turėtų įvykti „Huawei“ naujienų pristatymas: laukiama „nova 13“ serijos debiuto bei keletos naujų planšetinių kompiuterių

„Huawei“ jau ruošia „nova 13“ serijos išmaniuosius telefonus, kurie netrukus turėtų būti pristatyti Kinijos rinkoje. Anksčiau buvo planuojama šios linijos modelius pristatyti dar liepos mėnesį, tačiau dabar pristatymas yra nukeliamas į rugpjūčio mėnesį.

Šaltinių Kinijoje teigimu, naujieji „Huawei nova 13“ serijos išmanieji veiks su „Kirin“ procesoriais, o galingiausias modelis pasiūlys ir satelitinio ryšio palaikymo galimybę. Tikėtina, kad tai pasiūlys „nova 13 Pro“ ir „nova 13 Ultra“ įrenginiai.

Išmanieji telefonai nebus vienintelė „Huawei“ naujiena. Neoficialiais duomenimis, pristatymo metu galime išvysti ir du naujus planšetinius kompiuterius, kurie veiks su „Kirin“ mikroschemų rinkiniais. Abu prietaisai taip pat palaikys „Star Flash NearLink“ technologiją. Tai novatoriška trumpojo nuotolio belaidžio ryšio technologija, kuri sujungia „Bluetooth“ ir „Wi-Fi“ privalumus.

Palyginti su esamomis technologijomis, „Star Flash NearLink“ užtikrina gerokai didesnį perdavimo greitį, mažesnį energijos suvartojimą, mažesnį vėlavimą, didesnę ryšio talpą ir didesnį saugumą. Nutekėjusiame dokumente taip pat nurodoma, kad planšetinis kompiuteris gali palaikyti palydovinį ryšį.

Deja, tačiau daugiau informacijos šiuo metu nėra žinoma. Kaip jau minėjome, „nova 13“ serijos išmaniųjų telefonų, o taip pat ir planšetinių kompiuterių, pristatymas turėtų įvykti jau rugpjūčio mėnesį. Tikėtina, kad tiksli renginio data paaiškės jau artimiausiu metu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas