Šaltiniai praneša apie „Apple“ kuriamus sulenkiamus įrenginius: bendrovė ruošia ne tik lankstomą „iPhone“, bet ir vieną visiškai kitokį prietaisą

Lukas Snarskis

2024-02-25, 16:36

0 komentarų

Pirmieji sulenkiami išmanieji telefonai pasirodė dar visai neseniai, o šiai dienai kone kiekvienas gamintojas yra pristatęs bent po vieną tokį įrenginį. Žinoma, neabejotinas šios rinkos lyderis yra „Samsung“. Tačiau Pietų Korėjos milžinė tikisi jau netrukus sulaukti ir dar didesnės konkurencijos.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Šaltiniai praneša apie „Apple“ kuriamus sulenkiamus įrenginius: bendrovė ruošia ne tik lankstomą „iPhone“, bet ir vieną visiškai kitokį prietaisą

Daugelis gamintojų jau yra pristatę bent vieną sulenkiamą išmanųjį telefoną, tačiau „Apple“ tokio įrenginio dar neturi. Internete vis pasirodo kalbų apie tai, jog JAV technologijų bendrovė dirba prie tokio prietaiso kūrimo, o dabar aiškėja ir daugiau informacijos.

Remiantis naujausia informacija, „Apple“ jau kuris laikas kuria tokio įrenginio dizainą, o apie tai užsimena ir šaltiniai, susiję su tiekimo grandine. JAV bendrovė jau artėja prie pagrindinių dizaino elementų kūrimo finišo linijos ir visai netrukus jų sprendimas gali būti paruoštas masinei gamybai.

Gandai tvirtai rodo, kad „Apple“ kuria bent du atlenkiamus sulankstomus įrenginius ir yra labai didelė tikimybė, jog nė vienas iš jų nebus „iPhone“ telefonas. Manoma, kad kompanija kuria ir galima „iPad“ planšetės prototipą, kuris turėtų sulenkiamą ekraną. Toks įrenginys turėtų 7-8 colių ekraną.

Tiesa, pažymima, jog „Apple“ sulenkiamų įrenginių nereikėtų tikėtis šiemet, o veikiausiai jie nebus pristatyti ir 2025 metais.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas