„Samsung“ bendradarbiaus su vaikinų grupe TXT bei pristato oficialų „Galaxy“ serijos himną, išgirskite jį patys

Lukas Snarskis

2024-07-19, 13:00

0 komentarų

Ilgus metus kaupta patirtis kuriant sulenkiamą ekraną turinčius įrenginius ir besitęsiančios investicijos į inovacijas leido suploninti bei palengvinti naujųjų „Galaxy“ linijos modelių korpusus, kad juos būtų patogiau laikyti ir nešiotis.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
„Samsung“ bendradarbiaus su vaikinų grupe TXT bei pristato oficialų „Galaxy“ serijos himną, išgirskite jį patys

Prieš kiek daugiau nei savaitę, „Samsung“ pristatė „Galaxy Flip6“ atlenkiamą išmanųjį telefoną, kuris pasiūlys didesnės talpos baterija ir patobulintas kameras. Gamintojas dabar pristato ir „Galaxy“ prekės ženklo himną – „Open Always Wins“.

Šį kūrinį atlieka K-pop vaikinų grupė „Tomorrow X Together“, dar žinoma kaip TXT. Patys atlikėjai taip pat pasirašė „Galaxy“ ambasadorių sutartis, o naujojo kūrinio vaizdo įraše ne kartą galima pamatyti „Galaxy Flip6“ išmanųjį telefoną.

Muzikiniame vaizdo klipe yra kadrų iš Paryžiaus ir Los Andželo - dviejų kitų miestų, kuriuose vyks vasaros olimpinės žaidynės ir kuriuose bendrovė dalyvaus kaip pagrindinė partnerė. Vaizdo įraše taip pat pasirodo „Team Galaxy“ komandos sportininkai, praktikuojantys tai, ką moka geriausiai - banglenčių sportą, riedlentes ir breiką.

Singlą galima rasti „YouTube“, „Spotify“, „Melon“, „Genie“, „Bugs“, „Flo“ ir „Vibe“. Kartu su juo pateikiamas ir šokių iššūkis, skatinantis gerbėjus visame pasaulyje „išreikšti palaikymą ir sirgti už savo mėgstamus sportininkus “.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas