„Samsung“ ėmėsi netikėtų veiksmų: naujausias programinės įrangos atnaujinimas ne tik pasiūlė naujienų, bet ir panaikino vieną galimybę

Lukas Snarskis

2023-07-31, 07:16

0 komentarų

„Samsung“ jau daugelį metų pirmauja mobiliųjų telefonų pramonėje, o naujausias jos gaminys „Galaxy S23 Ultra“ nėra išimtis. Su įspūdingomis fotoaparato galimybėmis „S23 Ultra“ yra fotografo svajonė.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Samsung“ ėmėsi netikėtų veiksmų: naujausias programinės įrangos atnaujinimas ne tik pasiūlė naujienų, bet ir panaikino vieną galimybę

Puikiomis fotografavimo galimybėmis yra aprūpinti visi „Galaxy S23“ serijos išmanieji telefonai, o dar birželio pradžioje „Samsung“ išleido atnaujinimą, kuris ženkliai patobulino programinę įrangą. Kaip dabar paaiškėjo, gamintojas ne tik pasiūlė patobulinimus, bet ir panaikino kai kurias galimybes.

Kaip tikriausiai jau žinote, „Galaxy S23 Ultra“ palaiko ir 8K filmavimo galimybę su aukštesniu bitų sparta. Tačiau „Samsung“ priėmė sprendimą, apie kurį stengėsi nutylėti. Paaiškėjo, jog po birželio mėnesio atnaujinimo ši funkcija buvo išjungta.

Įdomu tai, jog „Samsung“ apie tai niekur neužsimena bei nepateikia jokio paaiškinimo. Tikėtina, kad toks sprendimas buvo priimtas siekiant išvengti išmaniojo telefono stabilumo problemų. Anksčiau buvo pasirodę vartotojų pranešimų, kad įrašant 8K vaizdo įrašus kartais vaizdas užstringa ir atrodo trūkčiojantys.

Tikėtina, kad būtent tai ir gali būti viena iš priežasčių kodėl „Samsung“ priėmė tokį sprendimą. Kaip bebūtų, būtų buvę gerai, jei „Samsung“ apie tai būtų užsiminę programinės įrangos atnaujinimo pakeitimų sąraše arba išplatinę atskirą pranešimą apie tai.

Tiesa, nors „Galaxy S23 Ultra“ ir neteko galimybės filmuoti 8K raiška su aukštesne bitų sparta, standartinis 8K filmavimas niekur nedingo ir vartotojui toliau gali juo naudotis.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas