„Samsung Galaxy Fold6“ galimai turės gerokai atnaujintą kamerą: naujasis sulenkiamas flagmanas gali turėti tokį patį objektyvą kaip ir „Galaxy S24 Ultra“ modelis

Lukas Snarskis

2024-02-20, 14:52 (atnaujinta 2024-06-06, 11:06)

0 komentarų

Sulenkiamų išmaniųjų telefonų populiarumas nuolat auga. Prie to, žinoma, nemažai prisideda vis didėjanti pasiūla, o taip pat ir nuolat tobulėjančios technologijos, kurios suteikia vis geresnę naudojimo patirtį.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Samsung Galaxy Fold6“ galimai turės gerokai atnaujintą kamerą: naujasis sulenkiamas flagmanas gali turėti tokį patį objektyvą kaip ir „Galaxy S24 Ultra“ modelis

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ yra užtikrinta sulenkiamų išmaniųjų telefonų rinkos lyderė. Bendrovė kasmet pristato naujus „Galaxy Fold“ ir „Galaxy Flip“ linijų įrenginius. Šių metų rugpjūtį pasirodantys „Samsung Galaxy Fold6“, o taip pat ir „Galaxy Flip6“ išmanieji telefonai gali naudoti vadinamąją „Ironflex“ technologiją.

Dabar aiškėja ir daugiau informacijos apie „Samsung Galaxy Fold6“ sulenkiamą išmanųjį telefoną. Remiantis naujausiais pranešimais, šis flagmanas taip pat turės ir 200 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą. Pažymimą, jog analogiškas sensorius yra naudojamas ir „Galaxy S24 Ultra“ modelyje.

Kaip jau minėjome, „Galaxy Fold6“ naudos ir naująją „Ironflex“ technologiją. Nors technologinio sprendimo aprašymas ir nėra pateikiamas, patentuose minimas „sulankstomas OLED ekrano skydelis“, kuris skirtas ne tik išmaniesiems telefonams, bet ir planšetėms, nešiojamiesiems kompiuteriams ir išmaniesiems dėvimiesiems įrenginiams.

Tikėtina, kad tai bus nauja sulenkiamų ekranų technologija, ką ir sufleruoja „Ironflex“ pavadinimas. Sulenkiami „Samsung“ flagmanai turėtų sulaukti patobulinimų, kurie bus susiję su sulenkimo mechanizme naudojamais vyriais, o taip pat ir jų patvarumu. Būtent tai ir yra viena pagrindinių priežasčių, kodėl naudotojai vis dar vengia tokio tipo įrenginių.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas