„Samsung Galaxy Note20” telefonai bus brangiausi serijos istorijoje

Ignas Petrikonis

2020-07-05, 09:00 (atnaujinta 2021-04-27, 00:37)

1 komentaras
„Samsung Galaxy Note20” telefonai bus brangiausi serijos istorijoje

Vasaros dienos po truputį slenka, kartu pamažu artindamos ir prabangiausios šiųmetės „Samsung” išmaniųjų telefonų serijos „Galaxy Note20” pristatymą, įvyksiantį rugpjūčio pradžioje. Nors besisukdamas gandų malūnas mums vis išmeta vieną kitą įspūdingesnę naujieną, naujausios žinios yra ganėtinai nemalonios - „Galaxy Note20” bus tikrai brangus.

Šią informaciją „Twitter” socialiniame tinkle atskleidė siauruose entuziastų sluoskniuose žinomas duomenų apie dar nepasirodžiusius išmaniuosius telefonus nutekintojas @Ricciolo1. Jis patvirtino, jog „Samsung Galaxy Note20” bus brangiausi iš visų kada nors pasirodžiusių „Note”. Autorius taip pat iškėlė klausimą diskusijai, ar tikrai kompanijai tinkamas metas kelti kainas, pasauliui atsigaunant nuo COVID-19 pandemijos.

Deja, šaltinis nepateikė konkrečių skaičių. Visgi turint galvoje, kad praėjusiais metais pigiausias „Galaxy Note10” JAV rinkoje kainavo $950, sunku būtų tikėtis, jog už „Note20” bus prašoma mažiau nei $999. Tiesa, vargu, ar @Ricciolo1 kalba apie pigiausią serijos modelį - greičiausiai, didžiausias kainos šuolis bus pastebimas su „Galaxy Note20 Ultra”, kuris vargu ar kainuos pigiau nei prieš keletą mėnesių pasirodęs „Galaxy S20 Ultra”, JAV rinkoje startavęs su $1399 pradine kaina. Neatmestume galimybės, jog prekybininkai už „Galaxy Note20 Ultra” gali paprašyti ir $1499.

Kalbant apie „Note20” linijos specifikacijas, didžiausias pokytis, lyginant su „S20”, turėtų būti minimaliai galingesnis procesorius. JAV ir Pietų Korėjos rinkos turėtų sulaukti versijos su „Snapdragon 865+”, o europiečiams ir visam likusiam pasauliui turėtų būti pasiūlytas variantas su smarkiai patobulintu „Exynos 992”. Primename, kad po „Samsung Galaxy S20” serijos debiuto kilo didžiulis pasipiktinimas, nes versijos su „Exynos 990” lustais nei galia, nei energijos sąnaudomis negalėjo prilygti variantams su „Snapdragon 865”. Internete netgi pradėjo plisti peticija, raginanti „Samsung” atsisakyti „Exynos” mikroschemų.

Taip pat prieš kelias dienas „Samsung” netikėtai paviešino „Samsung Galaxy Note20 Ultra” nuotraukomis, atskleidusiomis išties įspūdingą dizainą. Jas siūlome pažiūrėti čia.

Ką manote apie „Galaxy Note20” kainos klausimą? Ar tikrai „Note” pirkėjams jis yra aktualus?

1 komentarų

Mantas

Vargelis... Zmones jau nebeperka taip tu super flagmanu del ispustu kainu, net Applas susiprato, tai Samsung galvoje kad kazkuom geresni... Neturejau samso nuo galaxy s3 laiku... Nesijauciu kazka prarades.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas