„Samsung Galaxy S24 Ultra“ turėtojai turėtų pasiruošti didelėms naujienoms: telefonai netrukus sulauks didžiulio atnaujinimo, pagrindinis dėmesys - kameroms

Tomas Eidukevičius

2024-03-22, 07:15

1 komentaras

„Samsung“ šiemet pristatė tris „Galaxy S24“ serijos išmaniuosius telefonus – tai „Galaxy S24“, „Galaxy S24+“ ir „Samsung Galaxy S24 Ultra“. Tačiau pirmieji šių įrenginių pirkėjai susidūrė su įvairiais nepatogumais, kurie susiję su prietaisų programine įranga.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Samsung Galaxy S24 Ultra“ turėtojai turėtų pasiruošti didelėms naujienoms: telefonai netrukus sulauks didžiulio atnaujinimo, pagrindinis dėmesys - kameroms

Pietų Korėjos milžinė prieš daugiau nei savaitę išleido didelį programinės įrangos atnaujinimą, kuris išsprendžia pagrindines naujųjų flagmanų problemas. Neseniai pasirodė ir dar vienas „Galaxy S24“ serijos įrenginiams skirtas naujinys, o dabar ruošiamas kitas atnaujinimas.

Šaltiniai Kinijoje praneša, jog „Samsung Galaxy S24 Ultra“ turėtų sulaukti didžiulio atnaujinimo, kuris pagerintų kamerų veikimą. Tokio naujinio išleidimo tikimasi sulaukti jau balandžio mėnesį. Šis programinės įrangos patobulinimas turėtų pagerinti baltos spalvos balanso parinkimą, o taip pat ir teleobjektyvo kameros nuotraukų kokybę.

Priminsime, jog „Samsung“ neseniai buvo išleidusi „Galaxy S24 Ultra“ atnaujinimą, kuris taip pat skirtas kamerų patobulinimams.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas