„Samsung“ gali sukelti „Google“ įsiūtį: naujo telefono pristatymas gali labai nepatikti „Google“ vadovams, aiškėja ir galima įrenginio kaina

Lukas Snarskis

2023-09-27, 07:16

7 komentarai (-ų)

Internete jau ne vieną mėnesį sklinda kalbos apie „Samsung Galaxy S23 FE“ išmanųjį telefoną. Nors iš pradžių buvo pasirodę pranešimų, jog šio pigesnio bendrovės flagmano galime taip ir neišvysti, tačiau, panašu, kad jo pristatymas vis dėlto įvyks.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Samsung“ gali sukelti „Google“ įsiūtį: naujo telefono pristatymas gali labai nepatikti „Google“ vadovams, aiškėja ir galima įrenginio kaina

Pastaruosius mėnesius vis netyla kalbos apie naujojo „Samsung“ išmaniojo telefono pristatymą. Nors kompanijos atstovai nėra pateikę jokios oficialios informacijos, tačiau aiškėja, jog „Galaxy S23 FE“ modelis gali būti pristatytas jau spalio 4 dieną.

Įdomu tai, jog „Samsung“ planuoja surengti pristatymą tą pačią dieną kaip ir „Google“. JAV technologijų milžinė spalio 4 dieną turėtų pademonstruoti naujuosius „Pixel 8“ serijos išmaniuosius telefonus, o taip pat ir pilną „Android 14“ operacinės sistemos versiją.

Kartu su galima pristatymo data, aiškėja ir galimos „Samsung Galaxy S23 FE“ kainos. Remiantis naujausia informacija, išmanusis telefonas JAV rinkoje turėtų kainuoti maždaug 599 JAV dolerius, kas reiškia, kad Europoje jo kaina turėtų siekti bent 699 eurus.

Pranešama, jog „Galaxy S23 FE“ modelis turės dvi skirtingas versijas – viena jų veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1“ procesoriumi, o antroji – „Exynos 2200“. Žinoma, kalbų apie tai būta ir anksčiau, tačiau dabar, panašu, kad tai yra neišvengiama. Tai reiškia, jog Europoje bus parduodamas variantas su „Samsung“ sukurtu procesoriumi.

Skelbiama, jog „Galaxy S23 FE“ taip pat turės 6 GB arba 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB arba 256 GB vidinės atminties. Išmanusis telefonas taip pat bus aprūpintas 4 500 mAh talpos baterija su 25W įkrovimo galimybe.

Jau aišku ir tai, jog naujasis „Galaxy S23 FE“ pirkėjams bus pasiūlytas juodos, baltos, mėtinės ir violetinės spalvų. Dabar aiškėja ir kaip atrodys šis išmanusis telefonas. Kaip galima matyti, šis modelis turės tą pačią dizaino liniją kaip ir kiti „Galaxy S23“ serijos įrenginiai, o nugarėlėje – trys kameros.

Kiek anksčiau buvo skelbiama, jog „Samsung Galaxy S23 FE“ gali turėti 50 MP pagrindinę kamerą – tai būtų patobulinimas, lyginant su „Galaxy S21 FE“ modelio naudota 12 MP pagrindine kamera. Tokią informaciją dabar patvirtino ir „GalaxyClub“ darbuotojai, kurie, remdamiesi „patikimu šaltiniu“, teigė, kad „Galaxy S23 FE“ vis dėlto turės 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą.

Išmanusis telefonas turėtų būti aprūpintas 6,4 colių įstrižainės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Deja, tačiau kol kas nėra žinoma kada gali įvykti jo pristatymas.

7 komentarų

Jonas

Tai kad samsungas neįdomus tiek dėl procesoriaus( kuris turėjo būti gen 2, o ne gen 1) ir kamera iš praėjusių metų operos, įkrovimas apskritai carinis 25w, kuomet CH broliai seniai virš 50w siūlo. Taip kad nieko naujo iš apple brolio samsung - stumia senienas už brangiai. O kaina 699e čia tipo pigiai?.. ;)

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas