„Samsung“ gali surengti dar vieną „Unpacked“ renginį: jo metu sulauktume „Galaxy Tab S10“ serijos planšečių ir išskirtinio „Galaxy Fold6“ varianto

Lukas Snarskis

2024-07-26, 09:00

0 komentarų

„Samsung“ lyderiauja ne tik išmaniųjų telefonų rinkoje, tačiau ir kuriant sulenkiamus įrenginius. Bendrovė kasmet pristato bent du naujus modelius – tai „Galaxy Flip“ ir „Galaxy Fold“. Naujausi tokio tipo modeliai buvo pristatyti dar ne taip seniai.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
„Samsung“ gali surengti dar vieną „Unpacked“ renginį: jo metu sulauktume „Galaxy Tab S10“ serijos planšečių ir išskirtinio „Galaxy Fold6“ varianto

Liepos 10 dieną buvo surengtas oficialus „Galaxy Fold6“ ir „Galaxy Flip6“ sulenkiamų išmaniųjų telefonų pristatymas, tačiau tai dar ne visos bendrovės naujienos. „Samsung“ jau artimiausiu metu gali surengti dar vieną „Unpacked“ spaudos konferenciją.

Remiantis naujausia informacija, šio pristatymo metu turėtų debiutuoti ne tik „Galaxy Tab S10“ serijos planšetiniai kompiuteriai, bet ir dar vienas sulenkiamas išmanusis telefonas. Tikėtina, kad tai bus „Galaxy Fold6 Slim“ variantas, apie kurį pasirodo vis daugiau įvairių gandų.

Naujasis „Samsung Galaxy Fold6 Slim“, kaip ir sufleruoja jo pavadinimas, veikiausiai turės plonesnį korpusą nei standartiniai šios serijos modeliai. Teigiama, kad išmanusis telefonas daug patogiau nuguls naudotojų kišenėse.

Tačiau norint pasiekti plonesnį korpusą, „Samsung“ gali tekti atsisakyti suderinamumo su „S-Pen“, teigiama pranešimuose. Sulankstomajame telefone greičiausiai bus naudojamas „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesorius, kuris sukasi ir standartiniame „Galaxy Fold6“ variante.

Tiesa, gali nutikti taip, jog specialaus leidimo „Slim“ variantas bus siūlomas tik kai kuriose šalyse, tačiau daugiau informacijos apie tai nėra pateikiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas