„Samsung“ gerbėjams teks nusivilti: daug kalbų sukeliantis pigesnis „Galaxy Fold“ modelis šiemet nedebiutuos, teks laukti dar bent metus

Lukas Snarskis

2024-05-14, 09:00 (atnaujinta 2024-06-06, 11:06)

0 komentarų

„Samsung“ lyderiauja ne tik išmaniųjų telefonų rinkoje, tačiau ir kuriant sulenkiamus įrenginius. Bendrovė kasmet pristato bent du naujus modelius – tai „Galaxy Flip“ ir „Galaxy Fold“. Artimiausiu metu ketinama dar labiau išplėsti tokių prietaisų asortimentą.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Samsung“ gerbėjams teks nusivilti: daug kalbų sukeliantis pigesnis „Galaxy Fold“ modelis šiemet nedebiutuos, teks laukti dar bent metus

Vienas didžiausių išmaniųjų telefonų gamintojų „Samsung“ kasmet pristato du sulenkiamus įrenginius. Šiemet mes turėtumėme išvysti „Galaxy Flip6“, o taip pat ir „Galaxy Fold6“ modelius, tačiau tai dar ne viskas. Internete jau kuris laikas kalbama apie pigesnį sulenkiamą įrenginį.

Internete jau kuris laikas kalbama apie „Samsung“ planus pristatyti „Galaxy Fold6 FE“ modelį. Anksčiau buvo skelbiama, jog šis išmanusis telefonas gali debiutuoti jau liepos mėnesį, kartu su „Galaxy Fold6“, „Galaxy Flip6“ ir „Galaxy Ring“. Tačiau gamintojas keičia planus.

Kaip skelbia „The Elec“, pigesnis „Samsung“ sulenkiamas išmanusis telefonas šiemet nedebiutuos, o pagrindinė to priežastis – besikeičiantys bendrovės planai. Skelbiama, kad ankstyvieji „Galaxy Fold6 FE“ gamybos vienetai nebuvo plonesni už pagrindinius konkurentus iš Kinijos ir kad įrenginyje nebuvo „S Pen“ palaikymo.

„Samsung“ vadovai mano, kad šių veiksnių, kartu su neapibrėžtumu rinkoje, pakanka, jog būtų atidėtas jo pristatymas. Tikimasi, kad kitais metais bendrovė ir toliau dirbs siekdama pristatyti pigesnius „Galaxy Fold“, o taip pat ir „Galaxy Flip“ modelis. Tačiau kada galime sulaukti tokių naujienų – nėra žinoma.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas