„Samsung“ išsikėlė neįtikėtinai ambicingus tikslus: kitų metų sulenkiamas flagmanas gali būti plonesnis net už „Galaxy S24“ serijos telefonus

Lukas Snarskis

2024-07-21, 09:00 (atnaujinta 2024-07-21, 09:28)

1 komentaras

Liepos 10 d. technologijų kompanija „Samsung“ pristatė šeštos kartos sulenkiamus „Galaxy“ išmaniuosius telefonus – „Galaxy Flip6“ ir „Galaxy Fold6“. Naujieji modeliai pasiūlė šiokių tokių naujovių, tačiau ne tokių, kokių tikėjosi daugelis.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
„Samsung“ išsikėlė neįtikėtinai ambicingus tikslus: kitų metų sulenkiamas flagmanas gali būti plonesnis net už „Galaxy S24“ serijos telefonus

Pirmieji sulenkiami išmanieji telefonai pasirodė dar ne taip ir neseniai, o šiai dienai kone kiekvienas gamintojas yra pristatęs bent po vieną tokį įrenginį. Žinoma, neabejotinas šios rinkos lyderis yra „Samsung“, tačiau jai į nugarą vis garsiau kvėpuoja konkurentai.

Ir „Samsung“ ruošiasi pokyčiams. Kinijos gamintojai siūlo vis plonesnius sulenkiamus įrenginius, o į tai pagaliau sureaguoti ketina ir Pietų Korėjos milžinė. Dabar aiškėja, jog bendrovės vadovai išsikėlė labai aiškius tikslus.

„Samsung“ siekia sukurti sulankstomą telefoną, kuris sulankstytas būtų vos 7 mm storio, t. y. kiekviena jo pusė būtų maždaug 3,5 mm. Toks įrenginys būtų gerokai plonesnis net ir už „Honor Magic V3“ ar „Xiaomi Mix Fold 4“, kurie yra lyderiai šiuo klausimu.

Kaip tiksliai „Samsung“ planuoja tai pasiekti - lieka paslaptis, tačiau greičiausiai tai bus padaryta „S Pen“ rašiklio funkcionalumo ir sumažėjusios baterijos talpos sąskaita. Tikėtina, kad tokie pokyčiai gali paliesti kitąmet pasirodantį „Galaxy Fold7“ modelį.

Jeigu „Samsung“ pavyks įgyvendinti šį tikslą, naujasis bendrovės sulenkiamas telefonas būtų plonesnis net už „Samsung Galaxy S24“ modelį, kurio storis siekia 7,7 mm. Kaip bebūtų, į tokius gandus reikėtų žvelgti šiek tiek skeptiškai, nes šiandien tai neatrodo itin realistiška.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas