„Samsung“ ketina pasiūlyti dar daugiau sulenkiamų telefonų: aiškėja kuo ketinama nustebinti jau artimiausiu metu

Lukas Snarskis

2023-02-25, 08:59

2 komentarai (-ų)

Technologijos niekada nestovi vietoje ir nuolat kinta, tobulėja, o senas pakeičia naujos. Taip yra ir su išmaniaisiais telefonais, kurie per pastaruosius metus žengė didžiulius žingsnius į priekį. Tai lėmė ir sulenkiamų įrenginių atsiradimas, kurie įgauna vis didesnį populiarumą.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Samsung“ ketina pasiūlyti dar daugiau sulenkiamų telefonų: aiškėja kuo ketinama nustebinti jau artimiausiu metu

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ yra absoliuti sulenkiamų išmaniųjų telefonų rinkos lyderė. Bendrovės vadovai jau ne vienerius metus pristato „Galaxy Fold“ ir „Galaxy Flip“ serijos modelius, o dabar aiškėja ir ateities planai. Panašu, jog jau artimiausiu metu ketinama gerokai praplėsti sulenkiamų telefonų linijas ir pasiūlyti ženkliai daugiau įrenginių.

Remiantis naujausia informacija, didžiausias išmaniųjų telefonų gamintojas ketina sumažinti vidutinės klasės įrenginių pasiūlą bei daugiau dėmesio skirti aukštesnės ir aukščiausios klasės modeliams. Jau artimiausiu metu ketinama ir ženkliai išplėsti sulenkiamų modelių pasiūlą, o „Samsung“ planuose – keturi įrenginiai.

Bene įdomiausias modelis, kurį planuojama pristatyti, yra „Samsung Galaxy Flex“. Šis išmanusis telefonas turėtų dvigubą sulenkimo mechanizmą ir net tris ekranus. Ir nors konkreti sulenkimo schema nėra žinoma, tačiau tai turėtų būti bene labiausiai intriguojantis bendrovės produktas. „Samsung“ šiam modeliui jau yra užpatentavę ne vieną techninį sprendimą.

Dar vienas modelis, kuris artimiausiu metu turėtų papildyti „Samsung“ sulenkiamų įrenginių sąrašą – tai „Galaxy Fold Ultra“. Gamintojas ketina pasiūlyti dar galingesnėmis specifikacijomis aprūpintą sulenkiamą telefoną, o šis modelis galit turėti net ir 4K raiškos ekraną. „Ultra“ modelis gali debiutuoti ir „Galaxy Flip“ serijoje, o čia rastumėme 2K raiškos ekranus. Abiem atvejais, paneles gamintų „Samsung Display“, nors iki šiol buvo naudojamos BOE pagamintos opcijos.

Ketvirtasis modelis – „Galaxy Tab“. Jeigu pirmieji trys variantai yra išmanieji telefonai, tai šis variantas – sulankstoma planšetė. Deja, tačiau šiai dienai apie tokį sprendimą nėra jokios informacijos, todėl labai sunku nuspėti ką „Samsung“ planuoja.

2 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas