„Samsung“ ketina pristatyti itin pigų „Galaxy J4 (2018)“ modelį

Lukas Snarskis

2018-05-08, 01:00 (atnaujinta 2021-05-31, 00:51)

0 komentarų
„Samsung“ ketina pristatyti itin pigų „Galaxy J4 (2018)“ modelį

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ veikiausiai ketina pristatyti naują, itin pigų, išmanųjį telefoną. Internete pasirodė nuotrauka su galimai nauju „Samsung Galaxy J4“ modeliu, o būtent šios serijos išmanieji pasižymi itin žema kaina.

Pranešama, kad naujasis „Samsung Galaxy J4 (2018)“ turėtų pasižymėti keturių branduolių „Exynos“ procesoriumi su 2 GB operatyviosios (RAM) bei pasirinktinai 8 GB arba 16 GB vidinės atminties, kurią dar bus galima praplėsti ir atminties kortele. Kaip galima matyti iš nuotraukų, priekinėje telefono dalyje rasime „namų“ mygtuką, o įrenginio ekranas tikrai nepasižymės šiuo metu madingoms savybėms.

Kaip matome nuotraukoje, priekinėje išmaniojo telefono dalyje taip pat rasime kamerą su LED apšvietimu, kuri skirta asmenukėms. Iš pasirodžiusių specifikacijų, taip pat žinome, jog „Galaxy J4 (2018)“ išsiskirs tuo, kad bus pagamintas su pakeičiama baterija. Verta paminėti ir tai, jog šis biudžetinės klasės įrenginys turėtų veikti su „Android 8·0“ operacine sistema bei palaikyti LTE ryšį.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas