„Samsung“ nenori atsilikti: šią vasarą pasirodys kompanijos kreditinė kortelė

Lukas Snarskis

2020-05-11, 01:00 (atnaujinta 2021-04-27, 00:36)

0 komentarų
„Samsung“ nenori atsilikti: šią vasarą pasirodys kompanijos kreditinė kortelė

Praėjusiais metais JAV kompanija „Apple“ pristatė savo kreditinę kortelę ir panašu, kad toks sprendimas įkvėpė ir kitus gamintojus. Nesunku nuspėti, jog savo atsaką jau ruošia ir didžiausias išmaniųjų telefonų gamintojas „Samsung“, kuris savo kortelę ketina išleisti jau šią vasarą.

Pranešama, kad „Samsung“ sudarė bendradarbiavimo sutartį su finansų kompanija „SoFi“, kuri padės išleisti „Samsung Pay“ mokėjimų kortelę. „Samsung Pay“ viceprezidentas Sang Ahn neseniai patvirtino, jog yra kuriama pirmoji mobili finansų tvarkymo platforma, tačiau bent jau kol kas nėra atskleidžiamos jokios šios sistemos galimybės.

Tokie „Samsung“ planai neturėtų stebinti, nes praėjusių metų rudenį, bendradarbiaujant su „Goldman Sachs“, savo kreditinę kortelę pristatė didžiausias gamintojo konkurentas. Apie analogišką sprendimą jau svarsto ir „Google“, kuri, anot gandų, taip pat ruošia savo kortelę, o kartu su ja ketina pasiūlyti ir išlaidų stebėjimo įrankius.

„Samsung Pay“ mokėjimų platforma buvo pristatyta dar 2015 metais, o jos tikslas buvo leisti „Galaxy“ serijos išmaniųjų telefonų turėtojams atlikti mokėjimus gamintojo ekosistemoje. Verta paminėti, jog ir Kinijoje jau pradedamos siūlyti panašios kortelės.

Kinijos milžinė „Huawei“ vietinėje rinkoje pristatė „Huawei Card“ produktą, kuris oficialiai buvo atskleistas praėjusį mėnesį. Pastarasis produktas prieinamas tiek virtualia, tiek ir fizine forma, o kompanijos atstovai patikino, jog pirmaisiais naudojimosi metais nebus renkamas joks aptarnavimo mokestis.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas