„Samsung“ netrukus pristatys pigų „Galaxy A15“ išmanųjį telefoną: pasirodė detalios įrenginio specifikacijos bei galima kaina

Lukas Snarskis

2023-11-25, 12:36

0 komentarų

Internete jau kelis mėnesius sklando įvairiausi gandai apie „Samsung“ ruošiamus nebrangius išmaniuosius telefonus. Kaip žinia, bendrovė kasmet pristato bent kelis „Galaxy A“ serijai priskirtus modelius.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Samsung“ netrukus pristatys pigų „Galaxy A15“ išmanųjį telefoną: pasirodė detalios įrenginio specifikacijos bei galima kaina

Nors bendrovės atstovai nėra atskleidę jokios informacijos, tačiau jau netrukus turėtų debiutuoti „Galaxy A15 4G“, o taip pat ir „Samsung Galaxy A15 5G“ įrenginiai. Internete netrūksta įvairių gandų apie šiuos modelius, o dabar aiškėja ir dar daugiau detalių, mat vienas iš prietaisų buvo pastebėti „Walmart“ platformoje.

Internetinėje parduotuvėje „Walmart“ buvo aptiktas „Samsung Galaxy A15 5G“ išmanusis telefonas. Ir nors jo įsigyti dar negalima, tačiau tai leidžia pažvelgti į šio įrenginio specifikacijas, o taip pat tapo aiški ir jo kaina. Šioje platformoje jis bus parduodamas už 139 JAV dolerius, kas yra maždaug 127 eurai. Tiesa, Europoje šis modelis turėtų kainuoti maždaug 250 eurų.

Remiantis pateikiama informacija, „Galaxy A15 5G“ modelis bus aprūpintas 6,5 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška. Išmanusis telefonas veiks su „MediaTek“ procesoriumi, kurio tikslus pavadinimas nėra atskleidžiamas, tačiau tai turėtų būti „Dimensity 6100+“ lustas. „Samsung“ naujiena pasiūlys 4 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties.

Šio modelio veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 25W įkrovimo galimybe. „Samsung Galaxy A15 5G“ nugarėlėje bus įmontuotos trys kameros, o pagrindinė jų turės 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą objektyvą su 10x priartinimo galimybe. Čia taip pat rasime 5 MP ir 2 MP sensorius, o priekinėje dalyje – 13 MP asmenukių kamera.

Akivaizdu, jog „Samsung“ jau netrukus turėtų paskelbti oficialią informaciją apie šį nebrangų išmanųjį telefoną. Kaip bebūtų, kol kas nėra žinoma kada tai galėtų įvykti.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas