„Samsung“ netrukus sudrebins technologijų rinką: jau netrukus debiutuos karščiausios bendrovės naujienos, pamatykite tai pirmieji

Lukas Snarskis

2023-07-24, 14:15 (atnaujinta 2023-07-24, 17:51)

1 komentaras

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ šiemet jau pristatė „Galaxy S23“ serijos išmaniuosius telefonus, o už kelių dienų – dar vienas didžiulis renginys, kurio metu debiutuos nauji bendrovės produktai.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Samsung“ netrukus sudrebins technologijų rinką: jau netrukus debiutuos karščiausios bendrovės naujienos, pamatykite tai pirmieji

„Samsung“ jau šį trečiadienį, liepos 26 dieną, surengs „Unpacked“ spaudos konferenciją. Jos metu bus pristatyti naujausi bendrovės sulenkiami išmanieji telefonai – tai „Galaxy Flip5“, o taip pat ir „Galaxy Fold5“. Kompanijos vadovai taip pat turėtų pristatyti ir „Watch6“ serijos išmaniuosius laikrodžius bei „Galaxy Tab S9“ planšetes.

Pietų Korėjoje įvyksiantį pristatymą bus galima stebėti tiesiogiai internetu, o renginio pradžia – 14:00 val. Lietuvos laiku. „Unpacked“ renginys bus tiesiogiai transliuojamas „YouTube“ platformoje, o nusistatyti priminimą tam galima jau dabar. Žemiau pateikiame „YouTube“ transliacijos langą.

Kaip jau minėjome, „Samsung“ ketina pristatyti naujus sulenkiamus išmaniuosius, o tarp jų ir „Galaxy Fold5“ modelis. Šis įrenginys bus labai panašus į savo pirmtaką, tačiau turėtų pasiūlyti patobulintą sulenkimą mechanizmą. Tikėtina, kad šis modelis ir toliau naudos 6,2 colių įstrižainės išorinį ekraną, o sulenkiamos panelės įstrižainė sieks 7,6 colio.

Pranešama, jog „Samsung Galaxy Fold5“ turės tą pačią 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o taip pat ir 12 MP plataus kampo bei 10 MP teleobjektyvą. Kai kurių šaltinių teigimu, naujasis „Samsung“ flagmanas pasiūlys ir IP5X atsparumo reitingą, kas rodo jo atsparumą dulkėms. Tiesa, kiti šaltiniai mano, kad įrenginys vis dėlto turės tik IPX8 sertifikatą, kas rodo jo atsparumą vandeniui.

Kalbant apie „Galaxy Flip5“, šis atlenkiamas išmanusis telefonas galimai turės sulenkiamą korpusą, kuris susilenks visiškai be jokio tarpo. Teigiama, kad tokių rezultatų leis pasiekti atnaujintas sulenkimo mechanizmas.

Kaip bebūtų, visa ši informacija nėra patvirtinta oficialiai, o iki „Samsung“ rengiamos spaudos konferencijos liko vos kelios dienos. Tuomet ir paaiškės visos pagrindinės šių išmaniųjų telefonų savybės, o taip pat ir informacija apie kitus naujus bendrovės produktus.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas