„Samsung“ paneigė neseniai pasirodžiusius gandus: ženkliai pigesnio sulenkiamo išmaniojo telefono artimiausiu metu neišvysime

Lukas Snarskis

2023-11-15, 14:30

0 komentarų

„Samsung“ lyderiauja ne tik išmaniųjų telefonų rinkoje, tačiau ir kuriant sulenkiamus įrenginius. Bendrovė kasmet pristato bent du naujus modelius – tai „Galaxy Flip“ ir „Galaxy Fold“.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Samsung“ paneigė neseniai pasirodžiusius gandus: ženkliai pigesnio sulenkiamo išmaniojo telefono artimiausiu metu neišvysime

Internete buvo pasirodę pranešimai, jog Pietų Korėjos milžinė ketina pasiūlyti gerokai pigesnių sulenkiamų išmaniųjų telefonų. Tuomet buvo teigiama, kad pirmasis toks „Samsung“ įrenginys turėtų debiutuoti jau 2024 metais, tačiau vis dar neaišku koks tai bus modelis – ar sulenkiamas ar atlenkiamas, kaip „Galaxy Flip“.

Neilgai trukus į tokias kalbas sureagavo ir „Samsung“ atstovai, kurie paneigė pasirodžiusią informaciją. Kompanijos atstovo teigimu, kalbos apie vidutinės klasės sulenkiamą telefoną yra „niekuo nepagrįstos“ ir bendrovė neturi jokių planų gaminti vidutinės klasės sulenkiamą įrenginį.

Kai kurių šaltinių teigimu, „Samsung“ gali nuspręsti papildyti „Galaxy Flip“ liniją, kuri susilaukia vis daugiau pirkėjų dėmesio. Nors oficialiai tai ir nėra patvirtinta, tačiau manoma, jog kitąmet gali debiutuoti būtent „Galaxy Flip6 FE“ modelis. Toks įrenginys turėtų žemesnės klasės specifikacijas, tačiau būtų parduodamas už gerokai žemesnę kainą.

„Neketiname gaminti sulankstomų išmaniųjų telefonų, kurių kaina būtų vidutinės klasės, o naujausi gandai yra nepagrįsti. Šiuo klausimu mes nesame priėmę jokių sprendimų“, - teigiama „Samsung“ komentare.

Gandai apie pigesnį sulenkiamą išmanųjį telefoną pasirodė iš asmenų, kurie yra susiję su „Samsung“ tiekimo grandine. Priminsime, jog tuomet buvo kalbama apie „Samsung Galaxy Flip6 FE“, kuris galėtų kainuoti maždaug 400-500 JAV dolerių, o Europą šis išmanusis telefonas pasiektų su maždaug 650 eurų kainos žyma.

Palyginimui, šiemet debiutavęs „Galaxy Flip5“ Lietuvoje kainuoja nuo maždaug 800 eurų. Nors kainų skirtumas ir nėra labai didelis, tačiau net ir 150 eurų mažesnis pasiūlymas galėtų pritraukti daugiau potencialių pirkėjų.

Priminsime, jog „Samsung“ kitąmet išsikėlė itin optimistinius tikslus – vienas pagrindinių tikslų bus parduoti 20 mln. „Galaxy Flip“ ir „Galaxy Fold“ serijos išmaniųjų telefonų. Tai yra dvigubai daugiau nei šiemet, mat iki šių metų pabaigos bendrovė turėtų parduoti apie 10 mln. šių prietaisų.

Verta paminėti, jog šiemet „Samsung“ vadovai planavo parduoti maždaug 16 mln. sulenkiamų įrenginių. Kaip bebūtų, tokio tikslo įgyvendinti jau nebepavyks. Nepaisant to, Pietų Korėjos milžinė planuoja nemažus atnaujinimus, kurie turėtų pasiekti kitąmet pasirodančius sulenkiamus įrenginius.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas