„Samsung“ rado išskirtinį būdą, kaip galėtų reklamuoti naujausius sulenkiamus telefonus: pamatykite, kokius sprendimus sugalvojo gamintojas

Lukas Snarskis

2024-07-26, 07:55

0 komentarų

Liepos 10 dieną technologijų kompanija „Samsung“ pristatė šeštos kartos sulenkiamus „Galaxy“ išmaniuosius telefonus – „Galaxy Flip6“ ir „Galaxy Fold6“. Naujieji bendrovės flagmanai jau pasirodė ir prekyboje.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
„Samsung“ rado išskirtinį būdą, kaip galėtų reklamuoti naujausius sulenkiamus telefonus: pamatykite, kokius sprendimus sugalvojo gamintojas

Didžiausias išmaniųjų telefonų gamintojas pasaulyje neseniai pradėjo oficialią „Galaxy Fold6“ ir „Galaxy Flip6“ modelių prekybą. Švęsdama pardavimų pradžią, bendrovė Jungtinėje Karalystėje ėmėsi gana netradicinės kampanijos - reklamuodama naujuosius sulankstomus modelius ji sulankstė ikoninį raudoną Londono autobusą.

Sulankstytas autobusas yra didesnio „Fold Town“ meno projekto, kurį taip pat sudaro sulankstytas suoliukas, žibintų stulpas ir ikoninė raudona telefono būdelė, dalis. Be to, vykdant kampaniją „Old Street“ metro stotis laikinai pervadinta į „Fold Street“.

Sulankstytas autobusas yra vienaukštis, jo matmenys - 6 x 6,2 m. Jis užlenktas į viršų, 90 laipsnių kampu, o jo galinė dalis beveik šešis metrus pakilusi nuo žemės, išdidžiai skelbia „Samsung“.

„Sveiki atvykę į „Fold Town“! Švęsdami naujosios „Galaxy Z“ serijos pasirodymą, norėjome apversti Rytų Londoną aukštyn kojomis ir surengti keletą netikėtų pasirodymų, įskaitant „Old Street“ gatvės pervadinimą į „Fold“ gatvę. „Samsung“ turi inovacijų paveldą - nuo sulankstomo stiklo „Galaxy Z“ serijoje iki sulankstomų autobusų ir žymiausių orientyrų. Labai džiaugiamės, kad vartotojai galės išbandyti mūsų unikalią „Fold Street“ aktyvaciją visame Rytų Londone“, - teigiama bendrovės pranešime.

Autobusą sukūrė menininkas Casparas Philipsas, o jo gamyboje panaudota „daugybė perdirbtų medžiagų“ iš tikrų Londono autobusų. Jis sukonstruotas pagal tikslų tikro vienaukščio autobuso mastelį, o jo projektavimas ir gamyba užtruko du mėnesius.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas