„Samsung“ ruošia dar vieną naują telefoną: aiškėja „Galaxy A35“ modelio specifikacijos ir dizaino ypatumai

Lukas Snarskis

2023-11-24, 07:47

0 komentarų

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ kasmet pristato gausybę įvairiausių išmaniųjų telefonų – sulenkiami modeliai, aukščiausios klasės flagmanai ar itin pigius variantus. Bendrovės asortimente galima rasti ir nemažai vidutinės klasės prietaisų.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Samsung“ ruošia dar vieną naują telefoną: aiškėja „Galaxy A35“ modelio specifikacijos ir dizaino ypatumai

Internete jau kuris laikas sklando kalbos apie naujus „Galaxy A“ serijos išmaniuosius telefonus. Jau sausio mėnesį tikimasi išvysti bent keletą naujienų, o tarp jų – ir „Samsung Galaxy A35“ modelis. Nors gamintojas ir nėra paskelbęs jokios oficialios informacijos, tačiau jau dabar aiškėja pagrindinės jo savybės.

Naujasis „Galaxy A35“ bus aprūpintas 6,6 colių įstrižainės Super AMOLED ekranu su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Kaip galima matyti iš šio įrenginio maketų, viršutinėje ekrano dalyje rasime nedidelį apskritimą, kur bus įmontuota asmenukių kamera.

Neoficialiais duomenimis, išmaniojo telefono matmenys bus 161.6 x 77.9 x 8.2 mm, o įrenginio kraštinės turėtų būti plokščios. Dešinėje Galaxy A35“ rasime įjungimo mygtuką, o taip pat ir garso reguliavimo mygtukus. Verta pastebėti, jog pastarieji turės kiek užapvalintą erdvę.

Kitų metų pradžioje debiutuosiantis „Samsung“ išmanusis telefonas turės tris kameras nugarėlėje, o pagrindinė jų bus aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu. „Galaxy A35“ nugarėlėje taip pat rasime 8 MP plataus kampo objektyvą, o trečioji kamera – 2 MP makro. Šio įrenginio veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 25W įkrovimo galimybe.

Deja, tačiau kol kas nėra žinoma tiksli šio „Samsung“ išmaniojo telefono debiuto diena. Kol kas nėra skelbiama ir galima jo kamera. Kaip bebūtų, tokia informacija turėtų paaiškėti jau artimiausiu metu, o visą naujausią informaciją rasite mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas