„Samsung“ ruošia naujienas, ieškantiems pigaus telefono: netrukus debiutuos „Galaxy A15“ serijos modeliai, aiškėja galima kaina ir specifikacijos

Tomas Eidukevičius

2023-11-23, 09:00

0 komentarų

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ kasmet pristato nemažai išmaniųjų telefonų, o tarp jų ir „Galaxy A“ serijos modeliai. Bendrovė kasmet pristato bent keletą pigesnių įrenginių, o netrukus turėtų debiutuoti ir dar bent vienas.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Samsung“ ruošia naujienas, ieškantiems pigaus telefono: netrukus debiutuos „Galaxy A15“ serijos modeliai, aiškėja galima kaina ir specifikacijos

Internete jau kelis mėnesius sklando įvairiausi gandai apie „Samsung“ ruošiamus nebrangius išmaniuosius telefonus. Nors bendrovės atstovai nėra atskleidę jokios informacijos, tačiau jau netrukus turėtų debiutuoti „Galaxy A15 4G“, o taip pat ir „Samsung Galaxy A15 5G“ įrenginiai.

Laukiant oficialių naujienų iš „Samsung“, „Galaxy A15 4G“ modelis buvo aptiktas NBTC sertifikavimo duomenų bazėje. Tai atskleidžia, jog išmanusis telefonas turės „SM-A155F/DSN“ modelio numerį. Ir nors šie duomenys neatskleidžia jokių įrenginio techninių savybių, tačiau kai kurios specifikacijos jau yra žinomos.

Dar nepristatytas biudžetinis „Samsung“ išmanusis telefonas buvo aptiktas ir „Geekbench“ platformoje. Tai atskleidžia, jog įrenginys veiks su „MediaTek Helio G99“ procesoriumi bei turės 4 GB operatyviosios (RAM) atminties. Testuojamas modelis veikė su „Android 14“ operacinės sistemos versija, kas leidžia tikėtis ir „One UI 6.0“ vartotojo sąsajos.

Kalbant apie „Galaxy A15 5G“ išmaniojo telefono modelį, jis turėtų veikti su „Dimensity 6100+“ procesoriumi bei turės 4 GB arba 6 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti atminties kortele iki 1 TB. Šio modelio veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 25W įkrovimo galimybe.

Išmanusis telefonas taip pat turės 6,5 colių įstrižainės ekraną su 90 Hz atsinaujinimo dažniu. „Samsung Galaxy A15 5G“ nugarėlėje bus įmontuotos trys kameros, o pagrindinė jų turės 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą objektyvą su 10x priartinimo galimybe. Čia taip pat rasime 5 MP ir 2 MP sensorius, o priekinėje dalyje – 13 MP asmenukių kamera.

Pranešama, jog „Galaxy A15 5G“ Europoje kainuos maždaug 250 eurų, o „Galaxy A15 4G“ kaina kol kas nėra žinoma. Deja, tačiau šiuo metu nėra žinoma ir galima šių išmaniųjų telefonų išleidimo data. Kaip bebūtų, tai turėtų įvykti jau netrukus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas