„Samsung“ ruošia staigmeną: atkeliaus dar pigesnė „Galaxy S20 FE“ versija

Leonardas Sindaravičius

2021-03-30, 14:40 (atnaujinta 2021-04-27, 00:45)

0 komentarų
„Samsung“ ruošia staigmeną: atkeliaus dar pigesnė „Galaxy S20 FE“ versija

Pernai praėjus šešiems mėnesiams po tuometinio flagmano „S20“ debiuto „Samsung“ išleido „Fan Edition“ versiją, sukurtą remiantis naudotojų atsiliepimais. Prietaisas mūsų rinkoje pasirodė su „Exynos 990“ procesoriumi ir sulaukė kritikos būtent dėl to, kad nesukūrė versijos su „Snapdragon 865“. Visgi po kiek laiko buvo išleista su minėtu procesoriumi veikianti 5G išmaniojo versija.

Pastaruoju metu sklando gandai, kad „Samsung“ ruošia dar vieną „S20 Fan Edition“ variantą, kurio esminis skirtumas nuo praeitų modelių būtų techninės įrangos lygis. Išmanusis pasižymės „Snapdragon 865“ procesoriumi, tačiau palaikys tik 4G ryšį - jame nebus integruoto penktos kartos tinklą palaikančio modemo. Gandai ėmė plisti, kuomet informacija apie prietaisą buvo aptikta „Wi-Fi Alliance“ duomenų bazėje, tačiau kada jis pasieks rinką ir kuriuose regionuose bus parduodamas, kol kas nėra aišku.

Didžioji dalis specifikacijų išlieka nepakitusi - „S20 FE 4G“ turės tokį pat ekraną, identišką kameros sistemą ir IP68 atsparumo serrtifikatą. Net baterija išliks nepakeista, tačiau galbūt kompanija sugebės padidinti greitojo įkrovimo spartą. Tikėtina, kad gamykliškai bus įdiegta „Android 11“ operacinė sistema.

Nors apie būsimą išmanųjį telefoną daugiau detalių neatskleidžiama, verta paminėti, kad ateinančią savaitę „Samsung Galaxy S20 FE 5G“ modelis turėtų pasirodyti Indijos rinkoje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas