„Samsung“ ruošiasi įspūdingiems atnaujinimams: naujausi sprendimai bei „One UI“ įgalins dar neregėtas galimybes

Lukas Snarskis

2023-10-10, 08:55

0 komentarų

2023 metams artėjant link pabaigos – daugėja informacijos apie išmaniuosius telefonus, kurie debiutuos jau kitų metų pradžioje. Niekaip ne paslaptis, jog daugelis gamintojų pradėjo ruošti galingiausius savo flagmanus, o tarp tokių bendrovių – ir „Samsung“.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Samsung“ ruošiasi įspūdingiems atnaujinimams: naujausi sprendimai bei „One UI“ įgalins dar neregėtas galimybes

2024 metų pradžioje turėtų debiutuoti „Samsung Galaxy S24“ serijos išmanieji telefonai, o remiantis naujausia informacija galingiausias šios serijos modelis gali sulaukti nemažai pokyčių. Kaip žinia, kitąmet turėtų debiutuoti trys modeliai – „Galaxy S24“, „Samsung Galaxy S24+“, o taip pat ir „Galaxy S24 Ultra“.

„Samsung“ vadovai dar visai neseniai pristatė naująjį „Exynos 2400“ procesorių, kuris pasiūlys net 14,7 spartesnį dirbtinio intelekto veikimą. Toks sprendimas turėtų būti panaudotas jau kitų metų pradžioje pasirodančiuose „Galaxy S24“ serijos išmaniuose telefonuose.

Remiantis šaltinių duomenimis, naujieji „Samsung“ flagmanai gali sulaukti išskirtinių galimybių, kurias įgalins būtent dirbtinio intelekto funkcionalumas. Nors konkrečios funkcijos ir nėra įvardijamos, tačiau pažymima, jog atnaujinimo gali sulaukti ir virtualus asistentas, kuris „bus žymiai pažangesnis nei „Bixby“.

„Samsung Galaxy S24“ serijos išmanieji telefonai turėtų debiutuoti su „One UI 6.1“ vartotojo sąsajos versija, kuri ir leis dar plačiau išnaudoti dirbtinio intelekto galimybes. Negana to, teigiama, kad toks atnaujinimas turėtų tapti ir didžiausių dirbtinio intelekto istorijoje. Kaip bebūtų, konkrečios galimybės nėra įvardijamos.

Pranešama, jog naujieji „Galaxy S24“ serijos išmanieji bus aprūpinti naujuoju „Xclipse 940“ grafikos procesoriumi, kuris turėtų užtikrinti ray-tracing veikimą mobiliuose žaidimuose. Neoficialiais duomenimis, šis lustas sukurt naudojant 4 nm architektūrą ir turi 10 branduolių, iš kurių pagrindinis yra „Cortex-X4“ su 3,1 GHz dažniu.

Tokia sparta, kartu su LPDDR5X operatyviąja atmintimi bei UFS 4.0 saugykla ir naujuoju „Exynos 5300“ modemu neabejotinai pavers „Galaxy S24“ seriją įspūdingai greita visais atžvilgiais. Kaip bebūtų, tokia informacija dar nėra patvirtinta oficialiai, o „Samsung“ pristatymas įvyks tik kitų metų pradžioje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas