„Samsung“ telefonų savininkai jau gali išbandyti naujausią „Android“ versiją: aiškėja kurie įrenginiai sulauks karščiausios metų naujienos, tačiau kol kas tai prieinama ne visiems

Lukas Snarskis

2023-08-12, 11:10

2 komentarai (-ų)

„Samsung“ jau kuris laikas ruošiasi „One UI 6“ vartotojo sąsajos pristatymui. Pastaroji versija veiks su naujausia „Android 14“ operacine sistema ir tai yra bene laukiamiausia bendrovės naujiena šiemet.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Samsung“ telefonų savininkai jau gali išbandyti naujausią „Android“ versiją: aiškėja kurie įrenginiai sulauks karščiausios metų naujienos, tačiau kol kas tai prieinama ne visiems

Jau dabar yra žinoma nemažai informacijos apie šį būsimą atnaujinimą, įskaitant galimą jo išleidimo datą ir numatomus įrenginius, kurie jį gaus pirmieji. „Samsung“ jau pradėjo vykdyti ir beta programą, kuri leidžia išbandyti naująją „One UI 6“ versiją.

Naująją vartotojo sąsajos versiją su „Android 14“ operacine sistema jau gali išbandyti „Galaxy S23“ serijos išmaniųjų telefonų savininkai. Tiesa, bent jau kol kas beta versija prieinama JAV, Pietų Korėjos ir Vokietijos rinkose. Tikėtina, kad netrukus naująją „One UI“ versiją galės išbandyti ir daugiau vartotojų.

„Samsung“ atstovai pasidalino ir keletu nuotraukų, kurios atskleidžia naujosios vartotojo sąsajos galimybes. Kaip galite matyti iš tekste pateikiamų nuotraukų, pasikeitimai palies greitųjų nustatymų meniu, o taip pat bus pasiūlytas ir naujas kameros valdiklis, kuris leis pasirinkti kur bus saugumos nuotraukos.

Jau žinoma, kad naująją „One UI 6“ vartotojo sąsajos versiją tikrai gaus „Samsung Galaxy S21“ serijos bei naujesni bendrovės flagmanai. „Samsung“ analogišką atnaujinimą paruoš ir sulenkiamiems įrenginiams – tai „Galaxy Fold3“ ir „Galaxy Fold4“, o taip pat ir „Galaxy Flip3“ bei „Flip4“.

Tikėtina, kad „One UI 6“ atnaujinimo sulauks ir vidutinės klasės „Samsung“ išmanieji telefonai, o tarp jų – „Samsung Galaxy A73“, „Galaxy A72“, „Galaxy A54“, „Galaxy A53“, „Galaxy A52“, „Galaxy A34“, „Galaxy A33“, „Galaxy A24“, „Galaxy A14“, „Galaxy A13“ bei „Galaxy A04s“. Spėjama, kad atnaujinimas pasirodys šių metų pabaigoje arba kitų pradžioje.

Atnaujinimo gali tikėtis ir „Samsung Galaxy M54“, „Galaxy M53 5G“, „Galaxy M33 5G“, o taip pat ir „Galaxy M23“ išmanieji telefonai. „One UI 6“ gali atkeliauti ir „Galaxy F54“, „Galaxy F23“, „Galaxy F14 5G“ bei „Xcover 6 Pro“ modelius. Žinoma, visa ši informacija dar nėra patvirtinta oficialiai.

Atnaujintos vartotojo sąsajos sulaukę vartotojai gali tikėtis visų „Google“ atliktų pakeitimų ir patobulinimų, įskaitant atnaujintą bendrą meniu, patobulintą naršymą gestais, kalbos nuostatų personalizavimą programose ir daugybę naujų funkcijų užrakinimo ir pagrindiniame ekranuose, taip pat daug kitų patobulinimų. Tikimasi, kad su „Android 14“ bus įdiegta daug įdomių funkcijų. Tam tikrus „Samsung“ įrenginius jos pasieks greičiau nei tikėtasi, o laikui bėgant atsiras ir kituose modeliuose.

2 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas