„Samsung“ telefonuose laukiama didžiulių naujienų, tačiau kai kurie sprendimai jau yra matyti didžiausių konkurentų įrenginiuose

Lukas Snarskis

2024-07-25, 07:55

0 komentarų

JAV technologijų bendrovė „Google“ kasmet pristato naują „Android“ operacinės sistemos versiją, o šių metų pabaigoje daugelis galės išbandyti „Android 15“ platformą. Ne išimtis yra ir „Samsung“ telefonų turėtojai.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
„Samsung“ telefonuose laukiama didžiulių naujienų, tačiau kai kurie sprendimai jau yra matyti didžiausių konkurentų įrenginiuose

Spalio 3 dieną turėtų įvykti „Samsung Developer Conference 2024“ renginys, kurio metu tikimasi išvysti ir naująją „One UI“ vartotojo sąsajos versiją. „Samsung“ turėtų pademonstruoti „Android 15“ operacinės sistemos pagrindu sukurtą „One UI 7“ variantą.

Naujoji „One UI“ vartotojo sąsajos versija turėtų pasiūlyti kardinalius dizaino pakeitimus, o neseniai pasirodė ir nuotraukos, kur galima matyti kai kuriuos naujos sąsajos elementus. Internete pasklido „One UI 7“ versijai skirtos galerijos programėlės piktograma, kuri turi vientisą baltą foną su šešiais skirtingų spalvų lapais.

Dabar pasirodė ir daugiau vaizdų, kuriuose matyti, kokius pokyčius atneš „One UI 7“ vartotojo sąsaja. Socialiniame tinkle „X“ paskelbtose nuotraukose matyti pagrindinio ekrano parinktys, skirtos piktogramų ir valdiklių stiliams keisti. Šios parinktys atrodo įkvėptos neseniai pristatytos „iOS 18“.

Pažymėtina, kad tariamame „One UI 7“ piktogramų ir valdiklių stiliaus puslapyje rodomos dvi parinktys -„Classic“ ir „Bold“. Pažymėtina, kad „Classic“ išlaiko dabartinį pagrindinio ekrano išdėstymą, o „Bold“ - „iOS 18“ būdą.

Pasirinkus „Bold“, programėlių piktogramos ir valdikliai padidinami, o programėlių etiketės pašalinamos. Šiuo metu „One UI 6.1“ nėra tokio puslapio, kuriame būtų galima pritaikyti piktogramų ir valdiklių stilių.

Tikimasi, kad „Samsung“ laikysis panašios strategijos kaip ir praėjusiais metais, kuomet pademonstravo „One UI 6“ vartotojo sąsajos versiją, o po mėnesio ji pasiekė pirmuosius išmaniųjų telefonų turėtojus. Veikiausiai analogiška strategija bus taikoma ir šiemet, kas reiškia, kad vartotojai „One UI 7“ galės išbandyti lapkričio pradžioje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas