„Samsung“ vadovai turėtų trinti rankomis: naujausi bendrovės flagmanai sulaukia ženkliai didesnio susidomėjimo nei ankstesni modeliai

Lukas Snarskis

2024-03-12, 09:01

0 komentarų

Technologijų bendrovė „Samsung“ dar ne taip seniai pristatė ilgai lauktą „Galaxy S24“ flagmanų seriją, kurios „arkliuku“ kiek netikėtai tapo dirbtinis intelektas (DI). Naujieji įrenginiai jau prieinami ir Lietuvoje, o dabar aiškėja ir informacija apie jų populiarumą.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Samsung“ vadovai turėtų trinti rankomis: naujausi bendrovės flagmanai sulaukia ženkliai didesnio susidomėjimo nei ankstesni modeliai

Kaip ir įprasta, „Samsung“ šiemet pristatė tris „Galaxy S24“ serijos išmaniuosius telefonus – tai „Galaxy S24“, „Galaxy S24+“ ir „Samsung Galaxy S24 Ultra“. Dabar aiškėja, jog naujieji bendrovės flagmanai savo populiarumu pralenkia ankstesnius šios serijos modelius.

Praėjusiais metais pristatyti „Galaxy S23“ serijos išmanieji buvo populiaresni nei „Samsung Galaxy S22“ linijos modeliai. Dar geresnius rezultatus fiksuoja ir naujieji „Galaxy S24“ įrenginiai, skelbia „Counterpoint Research“. Tai, kad rezultatai yra geri rodė ir išankstinių pardavimų statistika.

Remiantis naujausia informacija, „Samsung Galaxy S24“ serijos išmanieji sulaukė 8 proc. daugiau susidomėjimo nei pernai pristatyti „Galaxy S24“ įrenginiai. Ir nors toks pardavimų augimas gali neatrodyti didelis, tačiau žvelgiant į atskirus regionus – rezultatai dar geresni.

Vakarų Europoje naujieji „Samsung“ išmanieji telefonai sulaukė 28 proc. daugiau pirkėjų dėmesio nei praėjusių metų modeliai. Pietų Korėjoje šis rodiklis siekia 22 proc., JAV rinkoje – 14 proc. Aiškėja ir populiariausi „Galaxy S24“ serijos modeliai.

„Counterpoint Reasearch“ skelbia, jog „Galaxy S24 Ultra“ išmanųjį telefoną renkasi 52 proc. pirkėju, „Galaxy S24“ variantas sulaukia 27 proc., o „Samsung Galaxy S24+“ – 21 proc. Panašūs rezultatai buvo fiksuojami ir praėjusiais metais, kuomet „Galaxy S23 Ultra“ pardavimai sudarė 60 proc., o likusių variantų – po maždaug 20 proc.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas