„Samsung“ vadovams tai labai nepatiks: aiškėja, kada bendrovė ketina pristatyti naujuosius „Galaxy S24“ serijos flagmanus

Lukas Snarskis

2023-11-04, 15:30 (atnaujinta 2023-11-05, 12:41)

5 komentarai (-ų)

Niekaip ne paslaptis, jog daugelis gamintojų pradėjo ruošti galingiausius savo flagmanus, o tarp tokių bendrovių – ir „Samsung“.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Samsung“ vadovams tai labai nepatiks: aiškėja, kada bendrovė ketina pristatyti naujuosius „Galaxy S24“ serijos flagmanus

Kalbos apie „Samsung“ planus pristatyti naujuosius „Galaxy S24“ serijos išmaniuosius telefonus netyla jau kuris laikas. Pirmieji gandai pasirodė dar prieš pora mėnesių, o dabar jau yra žinomos ir kai kurios pagrindinės įrenginių specifikacijos. Negana to, aiškėja ir kada galime išvysti šiuos flagmanus.

Remiantis naujausia informacija, „Samsung“ spaudos konferencija turėtų įvykti jau sausio 17 dieną. Verta pastebėti, jog toks pristatymas yra ganėtinai ankstyvas, o anksčiau buvo teigiama, kad „Unpacked“ renginys gali įvykti sausio 18 dieną.

Tiesa, galimas ir toks variantas, jog viena iš datų yra Kinijos laiku, o kita – JAV. Tokiu atveju, lietuviai šį pristatymą išvystų sausio 17 dienos vakarą. „Samsung“ tokios informacijos kol kas nėra patvirtinusi, o oficialių naujienų veikiausiai neišgirsime iki pat gruodžio pabaigos, o gal net ir sausio pradžios.

Artėjant naujųjų „Samsung“ flagmanų pristatymui – aiškėja ir vis daugiau informacijos apie juos. Remiantis naujausiais pranešimais, „Galaxy S24“ serijos įrenginiai turės simetriškus ekrano rėmelius, o asmenukių kameros išpjova bus paslinkta kiek į šoną. Tačiau tai dar ne viskas.

Kitų metų pradžioje debiutuosiantys išmanieji telefonai turės nemažai spalvinių pasirinkimų. Skelbiama, jog „Samsung“ ketina pasiūlyti juodos, pilkos, violetinės, geltonos, žalios, mėlynos bei oranžinės spalvos modelius. Tiesa, kol kas nėra žinoma ar visi šie spalviniai pasirinkimai bus pasiūlyti visiems „Galaxy S24“ serijos flagmanams.

Verta paminėti ir tai, jog „Samsung Galaxy S24 Ultra“ turės išskirtinę spalvą. Išmanusis telefonas bus prieinamas auksinės spalvos, o atitinkama spalva bus padabintas ir šio modelio rėmelis. Pažymima, kad tai bus riboto leidimo modelis.

Priminsime, jog anksčiau buvo pasirodę pranešimų ir apie tai, jog naujausi „Samsung“ flagmanai bus aprūpinti išskirtinėmis dirbtinio intelekto galimybėmis. Teigiama, jog „Galaxy S24“ serijos įrenginiai galės pasiūlyti daugiau nei šiuo metu siūlo naujausi „Pixel“ telefonai, o tokių galimybių dar niekas nesiūlė.

„Samsung Galaxy S24“ serijos išmanieji telefonai turės funkcijas, kurios primins „ChatGPT“ ar „Google Bard“ sukurtus dirbtinio intelekto įrankius. Tai suteiks vartotojams kurti turinį ar įvairias istorijas, nurodant vos keletą raktinių žodžių tam.

„Samsung“ taip pat paruošė keletą papildomų funkcijų, pavyzdžiui, teksto ir vaizdo generatyvinį dirbtinį intelektą, apie kurį jau kalbėjo anonsuodami „Exynos 2400“ mikroschemų rinkinį. Būtent pastarasis lustas bus naudojamas Europos rinkoje. Taip pat bus patobulintas ir kalbėjimo į tekstą perteikimas naudojant dirbtinį intelektą.

5 komentarų

Robertas

Parasykite pavarde zurnalisto kuris cia raso sapaliones ir nusiusim gydytis pas Veryga gal jis pades nukvakusi zurnalista pagydyti

Lankytojas

"lietuviai šį pristatymą išvystų liepos 17 dienos vakarą"
Nieko sau iki Lietuvos pristatymas keliaus

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas