Šią savaitę debiutuos pirmasis „Honor X60“ serijos išmanusis telefonas, jau žinomos pagrindinės jo specifikacijos ir spalviniai variantai

Lukas Snarskis

2024-07-24, 17:55

0 komentarų

Kinijos kompanija „Honor“, po atsiskyrimo nuo „Huawei“, neslepia ambicingų planų, o tai puikiai iliustruoja ir naujausi bendrovės išmanieji telefonai. Bendrovė šiemet jau pristatė ne vieną flagmaną, o taip pat ir įspūdingą sulenkiamą išmanųjį.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Šią savaitę debiutuos pirmasis „Honor X60“ serijos išmanusis telefonas, jau žinomos pagrindinės jo specifikacijos ir spalviniai variantai

Internete pasirodė informacija ir apie dar vieną „Honor“ kuriamą išmanųjį telefoną. Šaltiniai Kinijoje praneša, jog kompanijos atstovai jau netrukus turėtų pristatyti naująjį „Honor X60i“ variantą, o dabar aiškėja ir daugiau informacijos.

Pranešama, jog „X60i“ modelis turėtų būti pirmasis iš „Honor X60“ serijos. Tai reiškia, jog šią liniją gali sudaryti bent trys įrenginiai, o galbūt ir keturi. Gamintojas gali pristatyti standartinį „X60“ variantą, taip pat „X60 Pro“, o kiek vėliau galime sulaukti ir „Honor X60 GT“.

Kalbant apie „Honor X60i“, išmanusis telefonas veikiausiai turės 6,7 colių įstrižainės LCD ekraną su Full HD+ raiška, o priekinėje dalyje rasime ir 8 MP asmenukių kamerą. Įrenginio nugarėlėje bus įmontuota 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta pagrindinė kamera, o taip apt ir 2 MP gylio sensorius.

Naujasis „Honor“ išmanusis naudos „MediaTek DImensity 6080“ procesorių ir turės 8 GB arba 12 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB arba 512 GB vidinės atminties. Įrenginio veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 35W įkrovimo galimybe.

Neseniai pasirodžiusios nuotraukos atskleidžia ir tai, jog „Honor X60i“ turėtų būti prieinamas keturių skirtingų spalvų. Oficialus šio išmaniojo telefono pristatymas įvyks jau liepos 26 dieną.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas