Šiemet galime išvysti dar vieną pigų „Nokia“ telefoną: tikimasi dar talpesnės baterijos, pristatymas rugsėjį

Lukas Snarskis

2020-07-12, 14:10 (atnaujinta 2022-12-02, 10:53)

0 komentarų
Šiemet galime išvysti dar vieną pigų „Nokia“ telefoną: tikimasi dar talpesnės baterijos, pristatymas rugsėjį

„Nokia“ telefonus gaminanti kompanija „HMD Global“ šių metų pradžioje į Lietuvą atgabeno naująjį „Nokia 2.3“ išmanųjį telefoną, kuris turėjo susilaukti nemažo susidomėjimo tarp tų, kurie ieško pigaus įrenginio. Panašu, jog tai gali būti ne paskutinis pigus telefonas iš šio gamintojo stovyklos.

„Android Authority“ aptiko dar vieną, kol kas nežinomą, išmanųjį telefoną FCC duomenų bazėje, o remiantis turima informacija – tai galėtų būti „Nokia 2“ serijos modelis. Nors kol kas nėra žinomas nei pavadinimas, nei kaip toks telefonas gali atrodyti, tačiau aiškėja, kad naujiena turės didesnės talpos bateriją.

Pranešama, jog „Nokia 2.3“ atnaujinimas turėtų pasižymėti 4380 mAh talpos baterija, kas yra ganėtinai logiškas sprendimas. Šių metų pradžioje pristatytas įrenginys turėjo 4000 mAh talpos akumuliatorių. Bent jau kol kas, sunku būtų tikėtis 5G ryšio palaikymo, o aptikta informacija tai irgi patvirtina – telefonas turėtų palaikyti LTE ryšį.

Kol kas išlieka neaišku kada dar vienas pigus „Nokia“ telefonas galėtų pasirodyti, o ir dauguma jo specifikacijų išlieka nežinoma. Vertėtų prisiminti ir tai, jog „NokiaMob“ dar visai neseniai skelbė, kad gamintojas planuoja pristatymą rugsėjo mėnesį, kuomet gali būti pademonstruotas naujasis „Nokia 2.4“.

Primename, kad pigiojo „Nokia“ modelio ekranas – 6,2 colio įstrižainės ir HD+ rezoliucijos, telefone yra ir biometrinė veido atpažinimo sistema, leidžianti atrakinti telefoną vos į jį pažvelgus. Ypatingą „Nokia 2.3“ baterijos ekonomiškumą užtikrina telefone integruota, vartotojo veiksmus ir įpročius analizuojanti, dirbtinio intelekto valdoma baterijos technologija.

Mėgstantiems fotografuoti „Nokia 2.3“ yra integruota rekomenduojamo kadro funkcija. Dviguba „Nokia 2.3“ kamera automatiškai fiksuoja vaizdus prieš ir po mygtuko paspaudimo, o vėliau pateikia dirbtinio intelekto sufleruojamą geriausios nuotraukos rekomendaciją.

Dviguba 13MP/2MP kamera „Nokia 2.3“ puikiai fotografuoja net ir prasto apšvietimo sąlygomis – tai užtikrina patobulinta vaizdų suliejimo ir ekspozicijos išdėstymo sistema. Telefone yra ir dirbtinio intelekto valdoma portreto ir sulieto fono funkcija, leidžianti daryti unikalias portretines nuotraukas su išskirtiniais „bokeh“ ar sulieto fono efektais.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas