Šiemet galime sulaukti įspūdingo „Sony“ išmaniojo telefono: naujasis flagmanas gali pasiūlyti išskirtinę galimybę, kuri itin patiks fotografams

Lukas Snarskis

2024-01-09, 07:16

0 komentarų

„Sony“ ir toliau bando išsiskirti išmaniųjų telefonų segmente ir tuo metu, kai daug modelių sunku atskirti vienas nuo kito, ir toks požiūris yra sveikintinas. Per pastaruosius porą metų „Xperia“ serija daugiausia dėmesio skyrė trims modeliams – flagmanų 1 serijai, kompaktinei 5 linijai ir vidutinės klasės 10 šeimai.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Šiemet galime sulaukti įspūdingo „Sony“ išmaniojo telefono: naujasis flagmanas gali pasiūlyti išskirtinę galimybę, kuri itin patiks fotografams

Japonijos technologijų milžinė savo asortimente turi ir išmanųjį telefoną, kuris skirtas fotografijos profesionalams. Paskutinį kartą „Xperia Pro-I“ modelis buvo pristatytas dar 2021 metų spalio pabaigoje, tačiau dabar kalbama ir apie atnaujintą variantą. Aiškėja pirmosios savybėmis, kuriomis turėtų nustebinti naujasis flagmanas.

Remiantis naujausia informacija, atnaujintas „Xperia Pro“ modelis turės fotoaparato žiedą, kuriuo bus galima valdyti priartinimą, diafragmą ir fokusavimą, panašiai kaip tai galima daryti ant profesionalių objektyvų. Tiesa, tai gali būti didžiausias naujojo įrenginio atnaujinimas, kadangi kameros čia turėtų išlikti panašios į pirmtako.

Kalbant apie naująjį valdymo žiedą, jis padės vienu metu valdyti vieną iš trijų kameros nustatymų. Pagrindinėje „Xperia Pro-I“ kameroje jau buvo naudojama kintanti diafragma, o kintamo priartinimo objektyvas, sprendžiant iš skambesio, bus pasiskolintas iš „Xperia 1“ serijos modelių.

Dar viena įdomi detalė – neoficialiais duomenimis, šis žiedas gali būti skirtas valdyti ne tik „Xperia Pro“ išmaniojo telefono kameroms. Kaip žinia, „Sony“ išmanieji gali būti naudojami šios bendrovės sukurtoms sisteminėms kameroms valdyti, o toks valdymo žiedas telefone gali suteikti papildomų galimybių gamintojo kamerų turėtojams. Kaip bebūtų, tokia informacija nėra oficialiai patvirtinta.

Pranešama, jog naujasis išmanusis būtų žinomas kaip „Sony Xperia Pro-II“, o jo debiutas turėtų įvykti dar šiemet. Deja, tačiau tiksli data nėra pateikiama. Tiesa, naujus „Xperia 1“ ir „Xperia 5“ serijos išmaniuosius gamintojas gali pristatyti dar vasario pabaigoje, kuomet Barselonoje įvyks kasmetinė MWC 2024 mobilių technologijų paroda.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas