„Sony“ anonsuoja naująjį savo flagmaną: bendrovė ketina atnaujinti ekraną, pasiūlys ir išskirtinių sprendimų, kurie naudojami televizoriuose

Lukas Snarskis

2024-05-13, 17:55

0 komentarų

Jau netrukus turėtų debiutuoti ne tik naujasis „Xperia 1 VI“ išmanusis telefonas, tačiau ir „Xperia 10 VI“ modelis, kuris bus pernai išleisto „Sony Xperia 10 V“ atnaujinimas. Anksčiau buvo minima gegužės 17 diena, tačiau „Sony“ planai keičiasi.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Sony“ anonsuoja naująjį savo flagmaną: bendrovė ketina atnaujinti ekraną, pasiūlys ir išskirtinių sprendimų, kurie naudojami televizoriuose

Anksčiau buvo skelbiama, jog „Sony“ spaudos konferencija įvyks gegužės 17 dieną, tačiau šis renginys bus surengtas anksčiau – gegužės 15 dieną. Kompanijos atstovai paskelbė, kad pristatymo pradžia numatyta 10:00 val. Lietuvos laiku.

„Sony“ pristatymo metu bus pristatyti du iš trijų „Xperia“ išmaniųjų telefonų – tai „Xperia 1 VI“ ir „Xperia 10 VI“. Iki renginio liekant vis mažiau laiko – aiškėja ir daugiau informacijos apie aukščiausios klasės „Sony“ flagmaną. Dabar pasirodė naujų duomenų apie jo ekraną.

Skelbiama, jog „Xperia 1 VI“ turėtų naudoti naują ekrano technologija, kuri veikiausiai yra paremta nauja „Braviia“ serijos variklio versija, naudojama šių metų bendrovės televizoriuose. Jau anksčiau buvo skelbiama ir tai, kad „Xperia 1 VI“ bus pritaikytas tradiciškesnis 19,5:9 kraštinių santykis, o ne 21:9, kaip visuose ankstesniuose „Xperia 1“ modeliuose.

„Sony Xperia 1 VI“ veikiausiai turės 6,5 colių įstrižainės ekraną, o dar vienas planuojamas pasikeitimas – žemesnė jo raiška. Nuo 2019 metų čia buvo naudojamos 4K raiškos panelės, tačiau šiemet šios tradicijos gali būti ir atsisakyta.

Kaip jau minėjome, oficialus šio ir „Xperia 10 VI“ modelio pristatymas įvyks jau gegužės 15 dieną, o visą naujausią informaciją, kaip ir įprasta, rasite ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas