„Sony“ flagmanas sulaukė „Android 14“ atnaujinimo: įsidiegti galima jau dabar, pasiūlys keletą svarbių patobulinimų

Lukas Snarskis

2023-11-07, 07:16

0 komentarų

„Google“ kuriama ir plėtojama „Android“ operacinė sistema yra populiariausia mobilioji platforma pasaulyje. JAV technologijų milžinė kiekvienais metais išleidžia vieną didįjį atnaujinimą, o ne išimtis yra ir 2023 metai.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Sony“ flagmanas sulaukė „Android 14“ atnaujinimo: įsidiegti galima jau dabar, pasiūlys keletą svarbių patobulinimų

Dar spalio pradžioje, „Google“ oficialiai pristatė naująją „Android 14“ operacinės sistemos versiją, kuri jau dabar yra prieinama daugeliui „Pixel“ serijos išmaniųjų telefonų. Ši platformos versija po truputį atkeliauja ir į kitus įrenginius, o dabar tokį atnaujinimą gauna ir „Sony“ flagmanai.

„Sony“ šiandien išleido „Android 14“ operacinės sistemos atnaujinimą, kuris skirtas „Xperia 1 V“ išmaniajam telefonui. Šis naujinys pasiūlys ne tik naujausią „Google“ sukurtos platformos versiją, bet ir patobulintą „Bokeh“ režimą, o taip pat ir atnaujintą „Video Creator“ aplikaciją.

Pastaroji programėlė šio „Sony“ flagmano turėtojams buvo prieinama jau kuris laikas, tačiau ją reikėdavo atsisiųsti atskirai. Dabar ji atkeliauja kaip įdiegta aplikacija ir yra neatsiejama „Sony“ įrenginių bei „Android 14“ operacinės sistemos versijos dalis.

„Video Creator“ aplikacija yra skirta turinio kūrėjams – ji suteiks galimybė lengvai ir greitai sukurti įvairius vaizdo įrašus, o jos veikimo principas yra labai panašus į tai ką siūlo „Google Photos“ su naująja „Highlight“ galimybe. Pažengusiems vartotojams gamintojas taip pat siūlo ir „Video Creator“ programėlę, kuri pasiūlys daugybę įvairių įrankių.

Tiesa, vertėtų atkreipti dėmesį, jog „Xperia 1 V“ modeliui skirtas atnaujinimas pasiekia ne visus vartotojus iškart. Jeigu vis dėlto atnaujinimo dar nematyti – vadinasi jums teks palaukti dar keletą papildomų dienų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas