„Sony“ gali pristatyti ir trečiąjį „Xperia“ serijos išmanųjį telefoną: internete pasirodžiusios apsauginio dėkliuko nuotraukos atskleidžia tam tikras įrenginio savybes

Lukas Snarskis

2024-07-18, 07:55

0 komentarų

Japonijos technologijų milžinė „Sony“ jau kuris laikas ruošėsi pristatyti naujausius savo išmaniuosius telefonus. Įvairios kalbos apie bendrovės „Xperia“ telefonus sklandė bent kelis mėnesius, o pagaliau įvyko ir oficialus pristatymas.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
„Sony“ gali pristatyti ir trečiąjį „Xperia“ serijos išmanųjį telefoną: internete pasirodžiusios apsauginio dėkliuko nuotraukos atskleidžia tam tikras įrenginio savybes

Dar gegužės mėnesį „Sony“ pristatė naujuosius „Xperia 1 VI“ ir „Sony Xperia 10 VI“ išmaniuosius telefonus. Daugelis tikėjosi, kad šio renginio metu bus pristatytas ir „Xperia 5 VI“ variantas, tačiau tokie gandai nepasitvirtino.

Neseniai buvo pasirodę pranešimų, jog „Sony“ apskritai ketina atsisakyti „Xperia 5 VI“ modelio, tačiau tokie gandai veikiausiai bus klaidingi. Viešoje erdvėje buvo pastebėti šiam įrenginiui skirti apsauginiai dėkliukai, kas sufleruoja apie galimą telefono pristatymą.

Kad tai yra naujasis „Sony Xperia 5 VI“ išduoda LED blykstė, kuri įmontuota tarp dviejų nugarėlėje esančių kamerų. Čia ji yra gerokai didesnė, o ir jos pozicija yra kiek kitokia nei „Xperia 5 V“ modelyje.

Nuotraukos atskleidžia, kad įrenginys turi viršutinėje briaunoje esantį ausinių lizdą, o šone – įjungimo mygtukas su integruotu pirštų antspaudų jutikliu, taip pat ir garso reguliavimo mygtukai. Panašu, kad „Xperia 5 VI“ turės ir panašaus arba netgi tokio pačio dydžio ekraną kaip praėjusių metų modelis.

Deja, tačiau kol kas nėra jokios oficialios informacijos apie „Sony Xperia 5 VI“ išmanųjį telefoną. Gamintojas nėra atskleidęs, kada galėtų įvykti jo pristatymas ar kokiomis techninėmis savybėmis jis pasižymės.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas