Spalio beprotybė tęsiasi: naują išmanųjį telefoną pristatė ir „OnePlus“

Lukas Snarskis

2021-10-14, 09:25 (atnaujinta 2022-12-03, 19:12)

1 komentaras
Spalio beprotybė tęsiasi: naują išmanųjį telefoną pristatė ir „OnePlus“

Spalio mėnesis šiemet žada tikra išmaniųjų telefonų lietų. Nors mėnuo dar net neįpusėjo, tačiau rinkoje pasirodė nemažai naujų įrenginių, o prie šio aktyvumo jungiasi ir „OnePlus“. Kaip ir buvo skelbta anksčiau, vakar, trečiadienį, buvo pademonstruotas naujasis „OnePlus 9RT“ išmanusis telefonas.

Ir nors Kinijos kompanijos atstovai tikino, kad šiemet neketina pristatyti „T“ serijos išmaniųjų telefonų, tačiau, akivaizdu, jog jie pamiršo paminėti vieną gudrybę ir prie senosios linijos pridėti dar vieną papildomą raidę. Panašu, kad naujasis modelis turėtų būti „OnePlus 9R“ varianto atnaujinimas, kuris pasiūlys gerokai daugiau galios.

Vakar pristatytas „OnePlus 9RT“ išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 888“ procesoriumi, o pirkėjai galės rinktis iš keletos atminties versijų. „OnePlus“ pasiūlys modelius, kurie turės nuo 8 GB iki 12 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB arba 256 GB vidinės atminties. Žinoma, čia bus naudojami LPDDR5 lustai ir UFS 3.1 atmintinės.

Išmanusis telefonas turės 6,62 colių įstrižainės OLED ekraną su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Negana to, „OnePlus 9RT“ pasiūlys net 600 Hz lietimų registravimo dažnį ir tai bus tikrai ne vienintelė žaidimų gerbėjams skirta funkcija. Gamintojas integravo ir 4D vibracijos komponentą, o „Wi-Fi“ antenas įmontavo taip, jog galėtumėte mėgautis nepertraukiama ryšio kokybe.

Nemažai naujienų rasime ir „OnePlus 9RT“ nugarėlėje, kur bus naudojama visiškai nauja kamerų sistema. Jeigu „OnePlus 9R“ modelis pasiskolino jų konfigūraciją iš „OnePlus 8T“ modelio, tai vakar pristatytas įrenginys pasiūlys kažką naujo. Šio modelio nugarėlėje mes rasime pagrindinę kamerą su 50 MP raiškos vaizdo jutikliu. Šiuo atveju bus naudojamas tas pats sensorius kaip ir „OnePlus 9“ ir „OnePlus 9 Pro“ modeliuose – tai „Sony IMX766“.

Greta pagrindinės kameros mes rasime ir 16 MP plataus kampo kamerą, o taip pat ir 2 MP makro sensorių. Priekinėje „OnePlus 9RT“ modelio dalyje – 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera. Verta paminėti ir tai, jog išmanusis turės 4500 mAh talpos bateriją su 65W greituoju įkrovimu.

„OnePlus“ taip pat pirkėjus nudžiugins tuo, jog pirštų antspaudų jutiklis įmontuotas po ekranu, o telefonas taip pat turi stereo garsiakalbius su „Dolby Atmos“ palaikymu. Negana to, „OnePlus 9RT“ palaiko „Wi-Fi 6“ ir „Bluetooth 5.2“ standartus. Pranešama, kad pigiausias šio telefono modelis kainuos nuo 445 eurų. Kol kas išlieka neaišku ar šis įrenginys pasirodys Europoje.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas