Sparčiai auganti „Tecno“ pristatė dar vieną naujieną: pademonstruotas nebrangus „Spark 20 Pro 5G“ modelis su 108 MP pagrindine kamera

Lukas Snarskis

2024-06-19, 14:55

0 komentarų

Tarp populiariausių išmaniųjų telefonų gamintojų pateko naujas vardas – tai Kinijos bendrovė „Transsion“. Pastaroji Kinijos bendrovė valdo tokius prekinius ženklus kaip „Tecno“, „itel“ ar „Infinix“, o bendri pardavimai pasiekė ir 30 mln. vienetų ribą.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Sparčiai auganti „Tecno“ pristatė dar vieną naujieną: pademonstruotas nebrangus „Spark 20 Pro 5G“ modelis su 108 MP pagrindine kamera

Kinijos koncernui priklausanti bendrovė „Tecno“ pristato dar vieną naują išmanųjį telefoną. Dar praėjusį metų gruodį buvo pademonstruotas pirmasis „Spark 20“ serijos įrenginys, o dabar oficialiai debiutavo ir „Tecno Spark 20 Pro 5G“ variantas.

Išmanusis telefonas aprūpintas 6,78 colių įstrižainės LCD ekranu su Full HD+ raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Viršutinėje panelės dalyje rasime ir nedidelį apskritimą, kur įmontuota 8 MP raiškos vaizdo jutiklį naudojanti asmenukių kamera.

„Tecno Spark 20 Pro 5G“ veiks su „MediaTek Dimensity 6080“ procesoriumi ir turės 8 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. Šio įrenginio veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 33W įkrovimo galimybe, o pirkėjus jis pasieks su „Android 14“ operacine sistema.

Išmaniojo nugarėlėje – dvi kameros. Pagrindinė jų naudos 108 MP raiškos vaizdo jutiklį su f/1.8 diafragma. „Spark 20 Pro 5G“ modelis taip pat turi ir 2 MP makro objektyvą. Verta paminėti ir tai, jog įrenginys palaiko „Dolby Atmos“ garsą, o pirkėjai jį galės įsigyti žalios, juodos arba baltos spalvų.

Pranešama, jog ši „Tecno“ naujiena kainuos nuo maždaug 177 eurų. Ar išmanusis telefonas bus prieinamas ir Europoje – neskelbiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas