„Tecno“ ruošiasi Barselonoje įvyksiančiai MWC 2024 parodai: renginio metu debiutuos naujasis „Pova 6 Pro“ įrenginys su „Dolby Atmos“ palaikymu

Tomas Eidukevičius

2024-02-01, 07:46

0 komentarų

Tarp populiariausių išmaniųjų telefonų gamintojų pateko naujas vardas – tai Kinijos bendrovė „Transsion“. Pastaroji Kinijos bendrovė valdo tokius prekinius ženklus kaip „Tecno“, „itel“ ar „Infinix“, o bendri pardavimai pasiekė 22,7 mln. vienetų ribą.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
„Tecno“ ruošiasi Barselonoje įvyksiančiai MWC 2024 parodai: renginio metu debiutuos naujasis „Pova 6 Pro“ įrenginys su „Dolby Atmos“ palaikymu

Kinijos koncernui priklausanti bendrovė „Tecno“ ruošiasi dar vieno išmaniojo telefono debiutui. Vasario pabaigoje įvyksiančioje „Mobile World Congress“ mobilių technologijų parodoje kompanijos atstovai ketina pristatyti naująjį „Pova 6 Pro“ įrenginio modelį.

Pranešama, jog naujasis įrenginys taps pirmuoju bendrovės išmaniuoju telefonu su „Dolby Atmos“ palaikymu. Dar visai neseniai, „Tecno“ ir „Dolby Laboratories“ pasirašė partnerystės sutartį būtent šiuo tikslu. Pažymima ir tai, jog tokią galimybę gaus ne tik „Pova 6 Pro“ modelis, bet ir kiti šios serijos įrenginiai, o taip pat ir „Camon“ ir „Phantom“ serijos modeliai.

„Tecno“ atstovų teigimu, naujasis „Pova 6 Pro“ pirkėjams suteiks „kvapą gniaužiančią „Dolby Atmos“ erdvinio garso patirtį, kurią galėsite pajusti aplink save - atskleisdami gylį, aiškumą ir detales kaip niekada anksčiau“. Turėtumėte tikėtis „judančio garso, sklindančio virš jūsų ir aplink jus“.

Ir visa tai, kaip jau tikriausiai žinote, neapsiriboja „Dolby Atmos“ turiniu – ši galimybė telefone daro įtaką visos muzikos, žaidimų, filmų ir laidų garsui, užtikrindama „natūralesnę klausymosi patirtį su aiškesniais dialogais, labiau apgaubiančiu garso lauku, didesniu subtilumu ir niuansais, maksimaliu garsumu be iškraipymų ir nuosekliu atkuriamu garsu įvairiam turiniui“.

Deja, tačiau daugiau informacijos apie naująjį „Tecno Pova 6 Pro“ nėra pateikiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas