Valentino dienos proga – pigaus „Redmi A3“ telefono pristatymas: aiškėja, kokiomis savybėmis pasižymės šis nebrangus įrenginys

Lukas Snarskis

2024-02-08, 10:31

0 komentarų

Kinijos kompanija „Xiaomi“, kartu su savo dukterinėmis bendrovėms, kasmet pristato daugybę išmaniųjų telefonų. Bene populiariausi yra tie, kurie pažymėti „Redmi“ prekiniu ženklu, o gamintojas dabar ruošia dar vieną itin pigų įrenginį.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Valentino dienos proga – pigaus „Redmi A3“ telefono pristatymas: aiškėja, kokiomis savybėmis pasižymės šis nebrangus įrenginys

„Xiaomi“ dukterinė bendrovė „Redmi“ jau netrukus turėtų pristatyti „Redmi A3“ išmanųjį telefoną, kuris turėtų sudominti tuos, kurie ieško nebrangaus įrenginio. Kompanijos vadovai šiandien atskleidė ir oficialią pristatymo datą.

Pranešama, jog naujasis „Redmi A3“ bus pristatytas vasario 14 dieną. Kompanijos atstovai ne tik atskleidė pristatymo datą, bet ir įvardijo keletą šio išmaniojo telefono specifikacijų. Jau žinoma, kad ši naujiena bus aprūpinta 6,71 colių įstrižainės ekranu su 90 Hz atsinaujinimo dažniu.

Jau žinoma ir tai, jog vienas pigiausių „Redmi“ įrenginių turės 6 GB operatyviosios (RAM), o šią talpyklą bus galima praplėsti ir dar 6 GB virtualiu būdu. Neoficialiais duomenimis, gamintojas gali pasiūlyti ir daugiau atmintinių opcijų, o bazinis variantas gali turėti 2 GB RAM ir 32 GB vidinės atminties.

Naujojo „Redmi A3“ veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija, tačiau įkrovimo sparta neatskleidžiama. Deja, tačiau daugiau informacijos apie šią naujieną nėra pateikiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas