Vidutinės klasės „Vivo Y78“ išmanusis telefonas – pakeliui į Europą

Išmaniųjų telefonų rinkoje verda intensyvi kova tarp didžiųjų kompanijų, kurios nuolat stengiasi pasiūlyti vis naujesnius produktus. Tarp aktyviausių bendrovių – Kinijos milžinė „Vivo“.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Vidutinės klasės „Vivo Y78“ išmanusis telefonas – pakeliui į Europą

Dar gegužės viduryje kompanijos vadovai pristatė „Vivo Y78“ išmanųjį telefoną, kuris debiutavo Kinijos rinkoje. Praėjus porai savaičių – šis įrenginys atkeliauja ir į tarptautinę rinką.

Naujas vidutinės klasės įrenginys jau pasiekiamas už Kinijos rinkos, o netrukus turėtų debiutuoti ir Europoje. Tiesa, kol kas nėra aišku ar jis atkeliaus ir į Lietuvą. Kaip bebūtų, siūlome pažvelgti ką įdomaus gali pasiūlyti naujasis „Vivo Y78“.

Naujasis „Vivo Y78“ yra aprūpintas 6,64 colių įstrižainės LCD ekranu su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Viršutinėje ekrano dalyje – nedidelis apskritimas, kur įmontuota asmenukių kamera, o pirštų antspaudų jutiklis paslėptas šoninėje briaunoje esančiame įjungimo mygtuke.

Išmanusis telefonas veiks su „MediaTek Dimensity 7020“ procesoriumi bei turės 8 GB arba 12 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB arba 256 GB vidinės atminties. „Vivo Y78“ veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 44W įkrovimo galimybe. Įrenginio nugarėlėje rasime dvi kameras.

„Vivo Y78“ nugarėlėje rasime 50 MP raiškos vaizdo jutiklį, o greta jo – 2 MP gylio sensorius. Priekinėje telefono dalyje – 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera. Išmanusis telefonas taip pat turi ir ausinių lizdą, „Bluetooth 5.3“ palaikymą ir USB-C įkrovimo lizdą.

Pranešama, jog pigiausias modelis kainuos nuo 185 eurų. Tiesa, tai yra Kinijos rinkai skirta kaina. Kiek jis galėtų kainuoti Europoje – kol kas nėra žinoma.

1 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

As

Lietuva zino tik 2 rusys telefonu :Obolys ir samsungas nu dar islindo xiaomis ir OnePlus tuom ju akiratis ir baigesi

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas