Vienas galingiausių telefonų rinkoje taps dar galingesnis: dukterinė ZTE bendrovė ruošiasi pristatyti atnaujintą savo flagmano versiją, veiks su išskirtiniu „Qualcomm“ lustu

Lukas Snarskis

2024-07-13, 09:00 (atnaujinta 2024-07-13, 11:32)

0 komentarų

Kinijos kompanijos ZTE dukterinė bendrovė „Nubia“ dar praėjusių metų pabaigoje pristatė „Nubia Z60 Ultra“ išmanųjį telefoną, kuris siūlo įspūdingas specifikacijas už itin patrauklią kainą.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Vienas galingiausių telefonų rinkoje taps dar galingesnis: dukterinė ZTE bendrovė ruošiasi pristatyti atnaujintą savo flagmano versiją, veiks su išskirtiniu „Qualcomm“ lustu

„Nubia Z60 Ultra“ yra vienas galingiausių rinkoje esančių telefonų, o netrukus jis taps ir dar galingesnis. Kompanijos atstovai patvirtino, jog planuojama išleisti atnaujintą versiją, kuri veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 Leading“ mikroschemų rinkiniu.

Išmanusis telefonas debiutuos Kinijos rinkoje, o vėliau bus prieinamas ir tarptautinėje erdvėje, įskaitant ir Europą. Žinoma, didžiausias atnaujinto „Nubia“ flagmano privalumas – tai išskirtinis „Qualcomm“ mikroschemų rinkinys.

Ši lusto versija skiriasi nuo tos, kuri naudojama daugelyje kitų flagmanu, tuo, kad pagrindinis branduolys veikia su 3.4 GHz taktiniu dažniu, o vaizdo plokštė – 1 GHz. Likusios „Nubia Z60 Ultra“ specifikacijos išliks nepakitusios. Kviečiame jas prisiminti.

Priekinėje išmaniojo telefono dalyje rasime 6,8 colių įstrižainės AMOLED ekraną su 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Maksimalus ekrano ryškumas siekia 1 500 nitų, o po šia panele įmontuota ir asmenukių kamera. Pastaroji aprūpinta 12 MP raiškos vaizdo jutikliu.

Išmanusis telefonas taip pat aprūpintas ir specialiomis galimybėmis, kurios patiks žaidimų gerbėjams. Įrenginio viduje yra aerokosminės klasės šiluminė plokštė, didelė garų kamera su superlaidžiu nanoanglies pluoštu, kas padės kontroliuoti prietaiso komponentų temperatūrą.

Nesunku pastebėti, jog naujasis „nubia“ turi ganėtinai išskirtinį nugarėlės dizainą. Čia rasime 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą su f/1.6 diafragma bei optiniu vaizdo stabilizavimu. Čia naudojamas 1/1.49 colio "Sony IMX800" sensorius. Plataus kampo kamera taip pat aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu su f/1.8 diafragma bei automatiniu fokusavimu.

Trečioji „nubia Z60 Ultra“ flagmano kamera – 64 MP periskopinis teleobjektyvas su optiniu vaizdo stabilizavimu. Šis objektyvas pasiūlys 3,3x optinio priartinimo galimybę.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas