Vienas iš „Samsung“ vadovų tai patvirtino oficialiai: „Bixby“ asistentas sulauks dirbtinio intelekto galimybių, naujovės pasirodys dar šiemet

Lukas Snarskis

2024-07-14, 17:55 (atnaujinta 2024-07-15, 11:47)

0 komentarų

Dirbtinio intelekto sprendimai išmaniuose telefonuose – jau nebe naujiena. Naujausius sprendimus jau siūlo kai kurie gamintojai, o netrukus įvairios naujovės pasieks ir daugelio kitų bendrovių produktus. Tarp lyderių – „Samsung“.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Vienas iš „Samsung“ vadovų tai patvirtino oficialiai: „Bixby“ asistentas sulauks dirbtinio intelekto galimybių, naujovės pasirodys dar šiemet

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ dar ne taip seniai pristatė „Galaxy S24“ serijos išmaniuosius telefonus, kuriuose gausu dirbtinio intelekto galimybėmis aprūpintų funkcijų. Tačiau tai dar ne viskas. Pranešama, kad gamintojas ketina įdiegti generatyvinio dirbtinio intelekto technologiją į savo virtualųjį asistentą „Bixby“.

Bendrovės mobiliųjų įrenginių padalinio vadovas TM Rohas patvirtino, kad dar šiemet „Bixby“ sulauks generatyvinio dirbtinio intelekto galimybes. Skelbiama, jog „Samsung“ virtualus asistentas naudos savo kalbos modelius. Tai reiškia, kad gamintojas neketina bendradarbiauti su „Google“ ar „OpenAI“, siekiant naudoti jų sukurtus sprendimus.

„Mes ketiname patobulinti „Bixby“ taikydami „Gen AI“ technologiją. Stipriname ir suteikiame daugiau dirbtinio intelekto galimybių savo produktams. Vartotojai, naudodamiesi tokiomis funkcijomis gali pajusti jų teikiamą patogumą ir naudą. Esu tvirtai įsitikinęs, kad „Galaxy AI“ yra stiprūs motyvai ir veiksniai, skatinantys pirkti naujus produktus“, - kalbėjo „Samsung“ mobiliųjų įrenginių padalinio vadovas.

T.Rohas taip pat patvirtino, kad „Samsung“ ir toliau leis savo įrenginiuose naudoti kelis balso asistentus, todėl, kaip spėjama, galėsite turėti tiek dirbtinio intelekto patobulintą „Bixby“, tiek „Google“ asistentą pakeisiantį „Google Gemini“. Žinoma, taip pat galėsite atsisiųsti programėlę „ChatGPT“, tačiau ji nebus taip integruota į operacinę sistemą kaip „Samsung“ ar „Google“ sprendimai.

Verta prisiminti, jog „Samsung“ jau prieš kelis mėnesius erzino vartotojus, kalbėdami apie dirbtinio intelekto galimybes su „Bixby“ asistentu, tačiau iki šiol nepateikė net apytikslių išleidimo terminų. Kaip bebūtų, tikimasi, kad tai gali įvykti tuomet, kai bus pristatyta naujoji „Android 15“ operacinės sistemos versija.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas