Vieno pigiausių „Samsung“ telefonų turėtojams – fantastiškos naujienos: jau dabar galite išbandyti didžiausią metų atnaujinimą

Lukas Snarskis

2023-12-28, 07:46

0 komentarų

Pastarosiomis dienomis „Samsung“ įrenginių turėtojai sulaukia didžiausio šių metų programinės įrangos atnaujinimo. Bendrovės technikai paruošė naująjį „One UI 6.0“ atnaujinimą gausybei išmaniųjų telefonų, o dabar gerų naujienų sulaukė ir vieno pigaus „Samsung“ modelio turėtojai.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Vieno pigiausių „Samsung“ telefonų turėtojams – fantastiškos naujienos: jau dabar galite išbandyti didžiausią metų atnaujinimą

Naująją „One UI 6.0“ vartotojo sąsajos versiją su „Android 14“ operacine sistema jau kuris laikas gali mėgautis kai kurių brangiausių „Samsung“ išmaniųjų telefonų savininkai. Tačiau gamintojas nepamiršta ir pigesnių įrenginių turėtojų.

„One UI 6.0“ atnaujinimą, kartu su „Android 14“ operacine sistema, dabar gauna ir „Samsung Galaxy A13 5G“ išmanusis telefonas. Pranešama, jog naujinys jau pasiekiamas kai daugelyje Europos valstybių.

Programinės įrangos atnaujinimas užima maždaug 1,4 GB ir vartotojus pasiekia su lapkričio mėnesio saugumo papildiniu. Norėdami įsidiegti šį atnaujinimą – turite nukeliauti į telefone esantį nustatymų langą ir ten susirasti „Program.įrang.naujinimas“ punktą. Tuomet spauskite „Atsisiųsti ir įdiegti“. Jeigu vis dėlto atnaujinimo dar nematyti – vadinasi jums teks palaukti dar keletą papildomų dienų.

Verta pastebėti, jog „Samsung“ itin aktyviai atnaujina daugelį savo išmaniųjų telefonų. Bendrovės technikai jau paruošė naujinius ne tik brangiausiems modeliams, tačiau ir itin intensyviai atnaujina pigesnius variantus. Dar visai neseniai buvo atnaujinti tokie modeliai kaip „Galaxy A23 5G“, „Galaxy A52s“ ar „Galaxy A33“.

Atnaujintos vartotojo sąsajos sulaukę vartotojai gali tikėtis visų „Google“ atliktų pakeitimų ir patobulinimų, įskaitant atnaujintą bendrą meniu, patobulintą naršymą gestais, kalbos nuostatų personalizavimą programose ir daugybę naujų funkcijų užrakinimo ir pagrindiniame ekranuose, taip pat daug kitų patobulinimų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas