Visą savaitę sklandę gandai pasitvirtino: „Nothing“ paskelbė, kada debiutuos naujasis „Phone 2a Plus“ išmanusis telefonas

Lukas Snarskis

2024-07-21, 09:00 (atnaujinta 2024-07-21, 09:28)

0 komentarų

Daugelis išmaniųjų telefonų gamintojų jau ruošiasi naujausių flagmanų pristatymui, o kai kurios bendrovės jau spėjo ir juos pristatyti. Tikėtina, kad tokių planų turi ir „Nothing“, tačiau neseniai buvo pristatytas vidutinės klasės modelis.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Visą savaitę sklandę gandai pasitvirtino: „Nothing“ paskelbė, kada debiutuos naujasis „Phone 2a Plus“ išmanusis telefonas

Internete jau kelis mėnesius sklandė įvairiausios kalbos apie „Nothing“ planus pristatyti naują vidutinės klasės įrenginį, kuris turėtų būti žinomas kaip „Phone (2a)“. Oficialus šio išmaniojo telefono pristatymas įvyko dar kovo mėnesį, o dabar galime sulaukti ir dar vienos naujienos.

Londone įsikūrusi bendrovė galimai ruošia naująjį „Nothing Phone 2a Plus“ išmanųjį telefoną. Bendrovė neseniai pasidalino įrašu socialiniame tinkle „X“, kur paskelbė pokemono „Mega Aerodactyl“ atvaizdą, o vėliau paskelbė pliuso ženklą.

Neilgai trukus, kompanijos atstovai patvirtino apie planus pristatyti naująjį „Phone 2a Plus“ modelį. Pranešama, jog ši „Nothing“ naujiena bus pademonstruota jau liepos 31 dieną, o visą naujausią informaciją, kaip ir įprasta, rasite mūsų portale.

Deja, tačiau „Nothing“ atstovai neatskleidė jokios informacijos apie šį išmanųjį telefoną. Kaip bebūtų, tikėtina, jog „Nothing“ ketina pasiūlyti kiek didesnį „Phone 2a“ variantą. Tai leidžia spėti, kad šis išmanusis telefonas turės didesnį nei 6,7 colių įstrižainės ekraną.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas