„Vivo“ ir toliau nestabdo: europiečiai netrukus sulauks dar vieno naujo išmaniojo telefono, aiškėja pagrindinės „V40 Lite“ modelio savybės

Lukas Snarskis

2024-06-12, 07:55

0 komentarų

Kinijos kompanijos „Vivo“ atstovai dar neseniai pristatė naująjį „Vivo V40 SE“ išmanųjį telefoną, kuris turėtų atkeliauti ir į Europą. Netrukus turėtų debiutuoti ir dar vienas šios linijos įrenginys - tai „Vivo V40 Pro“.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Vivo“ ir toliau nestabdo: europiečiai netrukus sulauks dar vieno naujo išmaniojo telefono, aiškėja pagrindinės „V40 Lite“ modelio savybės

Dar nepristatytas „Vivo V40 Pro“ išmanusis telefonas buvo aptiktas NBTC sertifikavimo duomenų bazėje, tačiau dabar aiškėja, kad tai nebus vienintelė „V40“ serijos naujiena. Šiandien pasirodė pranešimų ir dar apie vieną šios linijos įrenginį – tai „Vivo V40 Lite“.

Europos rinkoje jau netrukus turėtų pasirodyti naujasis „V40 Lite“ modelis, kuris neseniai buvo aptiktas IMEI duomenų bazėje. Dabar aiškėja ir pagrindinės šio išmaniojo telefono detalės. Jau žinoma, kad jis turės 6,78 colių įstrižainės AMOLED ekraną su Full HD+ raiška.

„Vivo V40 Lite“ turėtų veikti su „Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1“ procesoriumi bei turės 8 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB vidinės atminties. Išmaniojo telefono veikimą palaikys 5 500 mAh talpos baterija su 44W greitojo įkrovimo galimybe.

Netrukus Europoje debiutuosiantis įrenginys turės 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o taip pat ir 8 MP plataus kampo objektyvą ir papildomą 2 MP sensorių, kuris veikiausiai bus naudojamas kaip makro kamera. Priekinėje išmaniojo dalyje – 32 MP asmenukių kamera.

Skelbiama, jog „Vivo V40 Lite“ turės ir po ekranu įmontuotą pirštų antspaudų jutiklį, pasiūlys dviejų SIM kortelių palaikymą bei galimybę virtualiu būdu praplėsti operatyviąją atmintį. Šis įrenginys pirkėjus turėtų pasiekti su „Android 14“ operacinės sistemos versija.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas