„Vivo“ pristatė du neįtikėtinai panašius išmaniuosius telefonus: debiutavo naujieji „Y28e“ ir „Y28s“ modeliai, kurie pasiūlys kone identiškas galimybes

Lukas Snarskis

2024-07-09, 12:00 (atnaujinta 2024-07-09, 15:57)

0 komentarų

Pastaruoju metu netrūksta naujienų iš „Vivo“ stovyklos. Kinijos kompanija vien praėjusią savaitę pristatė bent keturis naujus išmaniuosius telefonus ir, panašu, naujienas ties tuo nesibaigia. Bendrovės vadovai pristatė ir dar du naujus modelius.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
„Vivo“ pristatė du neįtikėtinai panašius išmaniuosius telefonus: debiutavo naujieji „Y28e“ ir „Y28s“ modeliai, kurie pasiūlys kone identiškas galimybes

Kinijos gamintojas oficialiai pristatė naujuosius „Vivo Y28e“ ir „Vivo Y28s“ išmaniuosius telefonus. Įdomu tai, jog abu įrenginiai pasižymi kone identiškomis specifikacijomis, o skirtumai tarp jų – minimalūs. Vienas iš jų – pagrindinė kamera.

Naujasis „Vivo Y28s“ turės 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o „Y28e“ variantas naudos 13 MP sensorių. Abu išmanieji telefonai taip pat turi 2 MP objektyvus ir nors jų paskirtis neskelbiama, tačiau veikiausiai tai yra gylio sensorius. Priekinėje „Y28s“ dalyje – 8 MP, o „Y28e“ – 5 MP asmenukių kamera.

Išmanieji telefonai turi 6,56 colių įstrižainės LCD ekraną su HD+ raiška ir 90 Hz atsinaujinimo dažniu. Čia naudojama 840 nitų maksimaliu ryškumu pasižyminti panelė, o viršutinėje jos dalyje – vandens lašo formos išpjova.

Abu „Vivo“ įrenginiai veiks su „MediaTek Dimensity 6100+“ procesoriumi ir turės iki 8 GB operatyviosios (RAM), o taip pat ir 128 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti atminties kortele. Įrenginių veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 15W įkrovimo galimybe.

Verta paminėti ir tai, jog „Vivo Y28s“ turi šoninėje briaunoje įmontuotą pirštų antspaudų jutiklį, o „Y28e“ variantas tokios opcijos visai neturi. Pastarasis modelis bus prieinamas raudonos ir žalios spalvų, o jo kaina prasidės nuo 133 eurų.

„Vivo Y28s“ išmanusis bus siūlomas raudonos ir violetinės spalvų, o pigiausias šio įrenginio variantas bus parduodamas nuo 155 eurų. Deja, tačiau apie šių telefonų prieinamumą Europoje nėra skelbiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas