„Vivo“ pristatė jau penktą „V40“ serijos išmanųjį telefoną: oficialiai debiutavo naujasis „Vivo V40 SE 4G“ su puikiu ekranu ir greito įkrovimo galimybe

Lukas Snarskis

2024-07-26, 12:00

0 komentarų

Kinijos kompanijos „Vivo“ atstovai neseniai pristatė naująjį „Vivo V40 SE 5G“ išmanųjį telefoną, kuris turėtų atkeliauti ir į Europą. Tačiau tai dar ne pabaiga ir dabar debiutuoja dar vienas naujas modelis.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
„Vivo“ pristatė jau penktą „V40“ serijos išmanųjį telefoną: oficialiai debiutavo naujasis „Vivo V40 SE 4G“ su puikiu ekranu ir greito įkrovimo galimybe

2024 metais „Vivo“ pristatė jau ne vieną naują išmanųjį telefoną, o dabar pristatytas ir dar vienas „V40“ serijos modelis. Kompanijos atstovai oficialiai pristatė „Vivo V40 SE 4G“ variantą, kuris pasižymės panašiomis savybėmis kaip ir jo pirmtakas.

Verta pastebėti, jog tai yra jau penktasis „V40“ serijos išmanusis telefonas. Keik anksčiau, Kinijos kompanijos vadovai jau pristatė ne tik „V40 5G“ variantą, bet ir „Vivo V40 Lite 5G“, jau minėtą „V40 SE 5G“, o taip pat ir „Vivo V40 Pro 5G“.

Naujasis „Vivo V40 SE 4G“ aprūpintas 6,67 colių įstrižainės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška. Čia naudojama panelė su 1 800 nitų maksimaliu ryškumu ir HDR palaikymu. Viršutinėje ekrano dalyje – nedidelis apskritimas, kur įmontuota 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 685“ procesoriumi ir turės 8 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB arba 256 GB vidinės atminties. „V40 SE 4G“ veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 80W greituoju įkrovimu. Pirkėjus šis modelis pasieks su „Android 14“ operacinės sistemos versija.

„Vivo“ turės 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o greta rasime ir 2 MP portretų objektyvą. Trečioji įrenginio kamera skirta sumažinti galimam mirgėjimui. Išmanusis telefonas taip pat palaikys „Bluetooth 5.0“, NFC ir turės IP54 sertifikatą.

Pranešama, jog naujasis „Vivo V40 SE 4G“ kainuos maždaug 198 eurus. Ar jį bus galima įsigyti ir Lietuvoje – kol kas nėra žinoma.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas