„Vivo“ pristatė naująjį „V30 Lite“ modelį: pasiūlys „Qualcomm“ procesorių, puikų ekraną ir net 50 MP asmenukių kamerą

Lukas Snarskis

2023-12-31, 07:36

0 komentarų

Išmaniųjų telefonų rinkoje verda intensyvi kova tarp didžiųjų kompanijų, o šių metų flagmanus kai kurie pristatė dar praėjusių metų pabaigoje. Pirmieji ant didžiosios scenos žengė „Vivo“ atstovai, kurie aukščiausios klasės įrenginius pademonstravo dar gruodžio viduryje.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Vivo“ pristatė naująjį „V30 Lite“ modelį: pasiūlys „Qualcomm“ procesorių, puikų ekraną ir net 50 MP asmenukių kamerą

Kinijos kompanijos „Vivo“ atstovai pristatė naują „V30“ serijos išmanųjį telefoną. Šią liniją sudaro tokie įrenginiai kaip „Vivo V29“, „V27“, „V25“, o dabar debiutuoja ir „Vivo V30 Lite“ modelis. Nors šio telefono pavadinimas sufleruoja, kad tai turėtų būti pigus variantas, tačiau jo kaina sieks 480 eurų.

Išmanusis telefonas aprūpintas 6,67 colių įstrižainės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Skelbiama, jog maksimalus ekrano ryškumas sieks 1 150 nitų, o viršutinėje panelės dalyje – nedidelis apskritimas, kur įmontuota net 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Naujasis „Vivo V30 Lite“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 695“ procesoriumi bei turės 12 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB vidinės atminties. Įrenginio veikimą palaikys 4 800 mAh talpos baterija su 44W greituoju įkrovimu. Pranešama, jog telefonas pirkėjus pasieks su „Android 13“ operacine sistema bei „FuntouchOS 13“ vartotojo sąsaja.

Naujojo „Vivo“ nugarėlėje rasime tris kameras, o pagrindinė jų aprūpinta 64 MP raiškos vaizdo jutikliu su optiniu vaizdo stabilizavimu. Galinėje išmaniojo telefono dalyje taip pat įmontuota 8 MP plataus kampo kamera bei 2 MP gylio sensorius. „Vivo V30 Lite“ taip pat aprūpintas NFC palaikymu, 5G ryšio modemu bei IP54 atsparumo sertifikatu.

Verta paminėti ir tai, jog „V30 Lite“ modelis yra tik 7,69 mm storio, o jo svoris siekia 190 gramų. Pirkėjams išmanusis telefonas bus siūlomas juodos ir rožinės spalvų. Kaip minėjome, ši „Vivo“ naujiena kainuos maždaug 480 eurų, tačiau ar jis bus prieinamas Europoje – nėra skelbiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas