„Vivo“ pristatė nebrangų „Y78t“ išmanųjį telefoną: už nedidelę kainą pasiūlys puikų ekraną ir talpią bateriją

Lukas Snarskis

2023-10-21, 15:30

0 komentarų

Išmaniųjų telefonų rinkoje verda intensyvi kova tarp didžiųjų kompanijų, kurios nuolat stengiasi pasiūlyti vis naujesnius produktus. Tarp aktyviausių bendrovių – Kinijos milžinė „Vivo“.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Vivo“ pristatė nebrangų „Y78t“ išmanųjį telefoną: už nedidelę kainą pasiūlys puikų ekraną ir talpią bateriją

„BBK Electronics“ koncernui priklausanti kompanija pristato gausybę išmaniųjų telefonų, o prieš kelias dienas debiutavo ir dar vienas naujas modelis. „VIvo“ atstovai pristatė naują „Y78“ serijos modelį, kuris bus žinomas kaip „Vivo Y78t“.

Išmanusis telefonas aprūpintas 6,64 colių įstrižainės IPS LCD ekranu su Full HD+ raiška. Čia naudojama panelė pasiūlys 120 Hz atsinaujinimo dažnį, o taip pat ir HDR10 palaikymą. Viršutinėje dalyje – nedidelis apskritimas, kur įmontuota 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Naujasis „Vivo Y78t“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1“ procesoriumi bei pasiūlys dvi atmintinių opcijas. Pirkėjai galės įsigyti 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties turintį variantą, o norintys daugiau – galės rinktis 12 GB ir 256 GB kombinaciją siūlantį modelį.

Išmaniojo veikimą palaikys 6 000 mAh talpos baterija su 44W greituoju įkrovimu, o nugarėlėje rasime dvi kameras. Pagrindinė „Vivo Y78t“ kamera aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu, o greta rasime ir 2 MP gylio sensorių, kuris skirtas portretų fotografijai.

Pranešama, jog pigiausias šio išmaniojo telefono modelis kainuos nuo 193 eurų. Tiesa, bent jau kol kas „Vivo“ šį įrenginį pasiūlys tik Kinijos rinkai, o informacijos apie jo tarptautinį debiutą – nepateikiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas